De onco appstore, stel je vraag en help elkaar bij het gebruik van de apps

Openbaar gesprek
3 maart 2021 om 16.55,
gewijzigd 3 maart 2021 om 23.12
358 x gelezen

De onco appstore op kanker.nl is sinds februari 2021 online. In de store vind je apps die getoetst zijn op gebruiksvriendelijkheid, betrouwbaarheid, onderbouwing en privacy. Er zijn drie categorieën: ‘keuzehulpen’, ‘communicatie’ en ‘gevolgen & herstel’.

Heb je vragen over het gebruik van de apps, of loop je ergens tegenaan wat bij jou niet goed werkt? 

Stel dan je vraag hieronder in een reactie. Vermeld waar mogelijk welk apparaat en welk besturingssysteem (inclusief versie) je gebruikt.

8 reacties

Hoi 

Ik wil graag een paar uurtjes vrijwilligerswerk doen. Omdat ik genezen ben van deze enge ziekte.wil ik graag iets terug doen voor de medemens. Wie kan me enkele tips hierover geven . Bvd

Laatst bewerkt: 17/03/2021 - 12:54

Als je vrijwillig mee wilt werken, kun je bij elke groep waar je helpen wilt en kunt, bijvoorbeeld door je ervaringen te delen met anderen, die vragen hebben waar jijzelf een antwoord op gevonden hebt,  je eigen bijdrage leveren. Er zijn soms voor gespreksgroepen nieuwe moderatoren nodig. Er wordt regelmatig bekend gemaakt wanneer dit zo is. Maar ook zonder dat je moderator bent, is deelname aan discussies mogelijk en gewenst. Sterker nog, dat wordt gewaardeerd, daar is kanker.nl namelijk voor bedoeld!

In je profiel kun je onder ‘voorkeuren’ aangeven of je moderator wilt worden, maar ook dat je ander vrijwillig werk wilt doen. Dat kan ook om dingen buiten het forum om gaan (collecteren, meewerken bij beurzen (als die weer gehouden mogen worden), enz.).

Laatst bewerkt: 17/03/2021 - 12:45

Goedemorgen, 

Help me even mee op weg .wat ik kan , mag en vooral waar ik ook andere een plezier en baat bij hebben.  B.v.d Ger Backus 

Laatst bewerkt: 22/03/2021 - 08:55

Wees vooral jezelf. Als je een onderwerp ziet, waar je meer over weet,of als je antwoord kunt geven op een vraag in een gespreksgroep, dan kan  je dat gewoon vertellen. Heb je zelf een vraag, begin dan een nieuw ‘gesprek’ (zo noemen wij hier een berichtenuitwisseling). Is er een onderwerp waar nog niets over geschreven is, schrijf daar dan zelf over of stel er een vraag over. Dit forum is een plaats waar we met elkaar voor elkaar bij elkaar komen.

Laatst bewerkt: 23/03/2021 - 11:18

Graag wil ik met mensen praten in mijn omgeving die ook met deze ziekte te maken of te maken heeft gehad. Wat ze nu doen ,Hoe is denken ,en vooral wat ze graag willen vertellen.

Ik woon in regio Venlo

Laatst bewerkt: 24/03/2021 - 08:49