Loodzwaar

Hallo allen,

Overmorgen krijg ik de 2e kuur van cyclus 8. Ik ben ontzettend moe en  bijna niet vooruit te branden. Eten gaat, net zoals bewegen, moeizaam. Ik ben weer wat kilo’s kwijt. Bewegen is het devies, terwijl het mij veel energie kost. Mijn lichaam raakt op… Ik kan niet wachten tot de laatste chemodag. En dan…de operatie. 😕

Doorzetten…

Groetjes

 

6 reacties

Ik zei altijd dat de chemo vermoeidheid niet te vergelijken is met moe zijn van sporten of een tijd hard werken. Het is gewoon alsof je spieren ermee ophouden. Ik kon soms niet eens meer rechtop blijven zitten en moest gaan liggen. Niet omdat ik slaap had, maar om mijn spieren rust te geven. Ik ben, zo goed en kwaad als het ging, altijd naar Onco fysio blijven gaan. Misschien heeft het geholpen dat ik daardoor na de laatste chemo relatief snel opkrabbelde. Bij mij is niet geopereerd. Ik had al uitzaaiingen in lever en rug en na chemo was de borsttumor niet meer te zien. Nu maar hopen dat de kanker zich een paar jaar koest houdt met de trastuzumab en de Letrozol.

Laatst bewerkt: 15/02/2023 - 12:44

Hallo Thalia. Wat naar dat de laatste loodjes zo zwaar zijn. Maar volhouden hoor💪💪💪je zal vast ook adviezen krijgen van je diëtiste. In jouw buurt zal zoiets als onderstaande link er misschien ook wel zijn. Belangrijk om over de dag heen kleine eiwitrijke en enerverijkte hapjes te nemen.  Ik heb totaal geen belang of je wel of niets doet met onderstaande link. Maar misschien is dit iets voor jou.

https://www.smaakgeheimen.com/

Omdat ik ook in het ziekenhuis werk, dit mogen proeven. Ik vind het veel lekkerder, dan al die zoete eiwitrijke flesjes.

Liefs en dikke knuffel Dasje🙌

Laatst bewerkt: 15/02/2023 - 07:04

Hoi Dasje, 
Zojuist las ik jouw biografie. Heftig… hoe gaat het nu met je?

Via de diëtiste heb ik van die eiwitdrankjes gekregen. Die vind ik niet lekker. Ik word er onpasselijk van. 
Als ik eet, begin ik eerst met eiwitrijke voeding. Dank voor de link. 
 

Groetjes

 

Laatst bewerkt: 15/02/2023 - 11:02

Graag gedaan.  Zoals ik al schreef, ik heb er gegarandeerd geen belang bij. Dan zou ik dit hier ook niet mogen schrijven. Want reclame maken is tegen de huisregels. Maar ik mag natuurlijk wel delen wat mogelijk kan helpen. 

Wat een monster  is deze klote ziekte. Wat een klote streek.
Maar ik ga ervoor.
Ik vind het leven veel te leuk en kan bij velen niet gemist worden.
Zo snel mogelijk behandelen.
Herstellen
En door💪💪💪

warme groet Anja ❤️

Laatst bewerkt: 15/02/2023 - 12:08