De derde cyclus - moe

Eerst sinds mijn derde cyclus merk ik dat ik moe ben. Minder scherp en traag. Mijn conditie lijkt achteruit te gaan. Ik vraag me af of dat het gevolg is van het slaapgebrek. Ik kan al nachten de slaap niet vatten. 
Ik krijg een driewekelijkse kuur. Dat wil zeggen week 1, dag 1 Carboplatin en Taxol = chemo samen met Trastuzumab (merknaam Herceptin) en Pertuzumab, week 2, dag 2 alleen Taxol (plus medicatie), week 3 is herstelweek. 
Het is al een aantal keer uitgesteld vanwege te weinig witte bloedcellen. 
Ik werk 50%, 18 uur per week, minimaal eigenlijk want ik maak wel meer uren. Vandaag was het een zware dag. Ik verricht werkzaamheden op juridisch gebied. Intensief, veel contacten met collega’s, veel denkwerk, maar ontzettend leuk. 
Enerzijds kost het mij energie, anderzijds geeft het mij energie. Mijn overweging om te blijven werken is dat ik niet alleen in een ‘kankerbubbel’ wil leven. Want eerlijk gezegd: alles draait om kanker. Dagelijks is er die confrontatie. In alles wat ik doe. 

Mijn blog wordt vervolgd… voor nu vind ik het even genoeg. Tot de volgende keer. 

2 reacties

Dit klinkt al behoorlijk afgemat.  Ik snap dat je niet alleen met je behandeling bezig wil zijn. De realiteit is vrees ik dat dit al het geval is. Neem je hersteltijd, alsjeblieft. Dat mag. Sterkte. 

Laatst bewerkt: 03/11/2022 - 00:03

Beste,

Dank voor uw bericht. Het is continu zoeken naar balans. Ik doe mijn best. Dank je. 

Hartelijke groet

Laatst bewerkt: 03/11/2022 - 08:57