Update afgelopen periode en de stress van nu

Ik ben weer een half jaar verder. En wat is er weer veel gebeurd. Niet echt op kanker gebied, maar wel op andere vlakken. 

Mijn vader werd in januari met spoed opgenomen met corona. Geen idee dat hij het had. Niet echt benauwd, maar wel erg verward en nog maar een saturatie van 50. Ik was erbij toen hij meegenomen werd door de ambulance en mocht daarna dus zelf in isolatie. Het is 4 weken heel spannend geweest op de ic. Op het moment dat het de goede kant op leek te gaan, kreeg hij een darmafsluiting. Hij moest daaraan geopereerd worden met alle gevolgen van dien. Maar gelukkig heeft hij deze opratie overleefd. Hij is daarna naar een revalidatiecentrum gegaan en is nu weer thuis. Het gaat goed naar omstandigheden. Terwijl mijn vader in het ziekenhuis lag, kreeg ik problemen met mijn zusje. Ook dit heeft mij veel pijn en verdriet gedaan. Zeker omdat zij mij niet wil/kan zien. Een heel lang verhaal waar ik niet verder op in ga. 

Gelukkig heb ik nog steeds veel fijne mensen om mij heen en probeer ik zoveel mogelijk uit het leven te halen. Dit weekend bjjvoorbeeld nog twee etappes Pieterpad met mijn vriendin gelopen. Toch merk ik dat ik die drive veel sterker had toen ik net ziek was.

Afgelopen week heb ik mijn bloed weer laten prikken. Vandaag werd ik erover gebeld. Bloedbeeld was goed. Alleen het calcium was weer iets verhoogd. Toen het 2 jaar geleden 2 60 was maakte de dokter zich er niet druk over. Tot mijn verbazing wil de verpleegkundig specialist het nu wel goed in de gaten houden. De waarde is na 2,54 en 2,52 nu 2,62. Ze gaat morgen overleggen met de dokter. Ik moet me niet teveel zorgen maken, maar toch.......dat doe ik natuurlijk wel. Ik ben benieuwd morgen. Donderdag in ieder geval wel zometa infuus. 

2 reacties

Hoi Audrey, fijn om weer een berichtje te lezen. Hoop dat je vader verder opknapt. En alvast sterkte met de Zometa binnenkort. Tegen mij is verteld dat de klachten daarvan elke keer minder worden?? Ik tref je bericht op een bijzondere dag. Mijn laatste officiĆ«le ziekzijn dag. Morgen start mijn leven weer op school. Drie dagen drie uurtjes en dan elke week opbouwen met een uur per dag. Ben erg benieuwd en vind het heel spannend. Voel me altijd zo verantwoordelijk voor de kleuters. En die stress kan ik eigenlijk wel missen. Hoop dat dat gaat lukken. Heel veel liefs voor jou. Hartelijke groeten van juf Angela 

Laatst bewerkt: 10/05/2022 - 08:53

Heel veel sterkte de komende weken. Ik snap precies wat je bedoelt. Dat verantwoordelijkheidsgevoel zit je soms best in de weg. Ik wens je heel veel sterkte. En inderdaad het klopt dat je er steeds minder ziek van wordt.

Veel liefs van juf Audrey

Laatst bewerkt: 11/05/2022 - 18:34