Mijn armband

In een eerder blog heb ik wel eens wat laten vallen over mijn armband. Toen ik de diagnose borstkanker kreeg, wilde ik iets doen om de hele periode tastbaar te maken. Ik ben dit blog gestart, heb een dagboek, maar ook een armband. Na ieder onderzoek/ behandeling mocht ik van mezelf een bedel kopen. Ik begon met de bedel van Pink ribbon. Gelukkig kwamen er steeds meer mooie bedels bij voor goede uitslagen. Vorig jaar bij mijn jaarlijkse controle kocht ik een ster. Dit omdat het vlak na kerst was en het een goede uitslag was . Dit jaar heb ik twee balletschoentjes gekocht. Weer een goede uitslag gehad en het sluit aan bij mijn vorige blog. Ik heb de armband altijd om en ga soms mijn bedeltjes even af. Wat bof ik dat ze allemaal nog steeds goed nieuws symboliseren. Ik hoop dat dat nog lang zo blijft en er geen spookjes aan gehangen hoeven worden. 

Op vrijdag heb ik mijn definitieve uitslag gehad. Deze was goed. Gelukkig maar weer. Ook hoorde ik dat ik clipjes in mijn borst heb. Ik had geen idee.  Na de uitslag kreeg ik mijn Zometa infuus. Dit keer hebben ze het iets langzamer door laten lopen in de hoop dat ik er minder ziek van zou worden. Ik ben er niet erg ziek van geworden. Alleen die vermoeidheid............

1 reactie

Wat een goed idee om er wat tastbaars van te maken. Ik hoop dat er nog velen goede uitslagen mogen komen en er mooie symbolische bedeltje aan gehangen wordt. 

Fijn dat je vrijdag een goede uitslag hebt gekregen. Van die clipjes ook nog nooit gehoord. 

Laatst bewerkt: 01/11/2021 - 19:18