Ik ben bang …...

Als dingen niet lopen zoals ze moeten lopen ben ik tegenwoordig snel uit het lood geslagen.
Na alle opbeurende woorden, goede moed en mijn eigen positiviteit, die als bezwerende mantra's om mij heen dreven slaat de paniek nu toch toe. Mijn tweede chemo verliep boven verwachting goed, nauwelijks misselijk geweest. Wel veel geslapen. Na een paar dagen ging ik 's nachts naar de wc en voelde een pijntje in mijn kuit. Dat was het. Nog een paar dagen later ging ik op een ochtend onder de douche onderuit, flauwgevallen. Daarna kon ik eigenlijk nauwelijks meer op mijn been (kuit) staan. Dus uiteindelijk vanmorgen naar de huisarts, die een trombosebeen vermoedt. Vanmiddag wordt er een echo gemaakt. Als het trombose is, is dat volgens mij geen goed nieuws …..Ik heb uiteraard al weer van alles zitten lezen op internet over de relatie tussen kanker en trombose en daar word ik niet vrolijk van, eigenlijk word ik daar heel bang van. Ik hoop maar dat het iets anders is, een scheurtje of een aderontsteking of zo, maar geen trombose.

3 reacties

Ik hoop met je mee Heleen. Wat ontzettend naar om hier voor te staan, echt. Sterkte bij het wachten op de uitslag.
Anne
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Ik begrijp dat je snel uit het lood bent geslagen, Heleen. Ik had dat 2 weken ook, toen er een trombosearm vermoed werd. Gelukkig was dat het niet, maar zogauw artsen een rimpel in hun voorhoofd krijgen, ben ik ook snel bezorgd. Ik hoop voor je dat het iets 'onbenulligs' is, zoniet, dan wordt er nu ook snel iets aan gedaan.
Sterkte!
groetjes, Petra
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
18 februari 2016 om 16.28
Ach lieve Heleen, leef met je mee! Die diep ingewortelde angst bij ons, die raken we vrees ik nooit meer kwijt. Ik heb niet mee-gegoogled op trombose en kanker, ik probeer steeds minder op te zoeken, het maakt je soms onnodig van streek. Ik hoop met heel mijn hart dat dit nu bij jou ook het geval is en dat je inmiddels nieuws hebt waardoor je angst als sneeuw voor de zon is verdwenen!
Laat je het nog weten?
Liefs
Gerdine
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14