Over mij

Ik ben nu sinds een paar maanden geconfronteerd met blaaskanker. Ik wil de precieze datum nog geeneens meer opzoeken. Mar het is ongeveer 2 maanden geleden.

Hoe ik het hoorde vondt ik destijds en nu nog steeds heel apart. Ik moest twee keer naar de uitslag vragen en toen ik het hoorde vertelde de arts het vrij emotieloos. Ik begrijp dat het voor hun misschien wel dagelijkse praktijken zijn, maar voor de patiënt (voor mij) niet.

Afijn. De tumor was van een agressieve soort en in fase 3 (of hoe je dat mag noemen). De tumor zat ook in het spierweefsel.

Bleek na een aantal testen dat mijn linkernier vergroot was omdat deze belemmerd werd in zijn afvoer. Ik dacht ik dat ik nierstenen had aangezien ik die meerdere keren heb gehad en ook rechts zaten (2) op dat moment. Niet lang daarna een nierdrain gekregen.

De nierdrain werkt perfect maar geeft wel een gedoe. Loop nu met een urinezak aan mijn been.

Het is nu vrijdag. De 4 dagen ervoor heb ik zware en gekke dagen gehad. Van zeer veel pijn bij het plassen (10 op een schaal van 10) tot zeer koud en zeer warm tot meer dan 24 uur achter elkaar slapen. Ik stond te klappertanden in de supermarkt en mijn hele lichaam trilde als een gek. Bleek op het einde van dag 4 na controle bij de arts een urineweginfectie te zijn. Nu aan de antibiotica en dat werkt.