Het blijft rommelen

achter de wolken schijnt de zon....?

Toch maar is de titel van mijn blog, omdat ik na “zoveel” jaar nu toch maar de digitale pen oppak.

Ja waar moet je beginnen. Ik vind dit heel moeilijk. Ik wilde eigenlijk zo ver mogelijk van deze blogs blijven. Als ik de berichten lees, wordt ik er vaak zo verdrietig van. Maar het is ook goed om de ervaringen en emoties met anderen te delen. Een vriendin schreef wel blogs, die las ik trouw. Ik las ook de reacties van de mensen op deze blogs en die waren hartverwarmend. Ik ben niet zo’n schrijver en deler van emoties. Om kort mijn verhaal samen te vatten.... Ik heb 2x borstkanker gehad en ben nog steeds aan het rommelen met mijn emoties. Mijn verhaal probeer ik later nog wat uitgebreider te schrijven, maar dat is voor nu een te lang verhaal. Ik weet in ieder geval dat ik nog steeds in de verwerking en in de emoties zit. Ook al ben ik nu ongeveer 7 jaar verder. Ik heb een begin gemaakt met schrijven en hoop dat ik het vaker ga doen, om mijn ervaringen met anderen te delen. Misschien kan ik hiermee anderen tot steun zijn. En wie weet krijg ik hier ook steun uit.

7 reacties

Welkom hier. Ik ben meteen begonnen met het van me af schrijven. Fijn om te doen, fijn om steun te krijgen van mensen die weten en begrijpen waar je doorheen gaat. Ik begrijp ook dat je er het liefst bij vandaan bleef. Sommige blogs  van mensen kunnen je extra bang of verdrietig maken. Ik hoop dat jij hier ook je verhaal kwijt kan. Sterkte met de verwerking van alles. Ik vind dat stuk ook best lastig. 

Knuf

Laatst bewerkt: 26/06/2020 - 11:59

Bedankt voor je reactie. Het was gister weer even een van mijn mindere dagen. Over het algemeen gaat het wel goed, maar soms zijn er van die dagen dan ben ik er weer zo klaar mee. Jij ook sterkte!

Laatst bewerkt: 27/06/2020 - 14:54

Dag Puchje,

 

Ook ik twijfel of ik een blog zal starten. Knap dat jij dit alvast hebt geschreven. Dank je wel!

Mijn avontuur is net begonnen. 1e chemo was op 17 juni 2020 voor uitgezaaide eierstokkanker.

Ik hoop dat je vaker in de digitale pen klimt.

Veel sterkte en kracht.

 

Harte groet,

Rita

Laatst bewerkt: 27/06/2020 - 14:22

Bedankt voor je reactie. Jij staat aan het begin van je traject. Ik hoop dat je het met kracht tegemoet treedt en steun krijgt van de mensen om je heen. Sterkte en hou vol, ook in de mindere dagen. Soms is dat moeilijk.  Lieve groet!

Laatst bewerkt: 27/06/2020 - 14:58

Beste Puchje. Ik verwacht dat het jou zeker gaat helpen door jouw verhaal met ons te delen. En jij helpt er ook weer anderen mee. Ik ga je volgen en wat ik vooral hoop is dat jij je gesteund gaat voelen en daardoor sterker gaat voelen. Heel veel liefs. Groetjes Dasje🌺🌺🌺

Laatst bewerkt: 05/07/2020 - 23:07

Dank je Dasje.

Ik voel mij ook al gesteund door al jouw berichtjes! Dat doet inderdaad wel wat. Ik merk bij mijzelf dat het nu een periode is dat het allemaal wat zwaarder is.

Lieve groetjes!

Laatst bewerkt: 06/07/2020 - 10:17

Wat goed van je... Ik heb de diagnose BK in mei dit jaar gekregen, ik ben ook een blog begonnen, En net de stoute schoenen aangetrokken om mijn verhaal hier te delen.Take care... en blijf rechtop hoor!

Laatst bewerkt: 17/08/2020 - 13:50