Het eindešŸ˜¢

Lieve mensen,

Donderdagochtend 6 augustus is mijn lieve maatje Gerrit rustig overleden in zijn slaap. 

De laatste week ging het ineens erg hard, hij was vreselijk benauwd en had veel pijn. Maandag heeft hij nog een morfine pomp gekregen maar dat bracht helaas geen verlichting. Woensdagavond heeft hij dormicum gekregen om de nacht goed door te komen en dan zouden we donderdag definitief starten met de palliatieve sedatie. Dat was niet meer nodig, Gerrit was echt op. We zijn erg verdrietig want 48 jaar is gewoon te jong maar we zijn ook opgelucht dat hij nou rust heeft. We hebben Gerrit ondanks de hitte thuis kunnen houden tot aan de begrafenis.

Maandag 10 augustus hebben we Gerrit begraven op een prachtige plek bij de natuurbegraafplaats. 

Lieve Gerrit, mijn maatje, ruim 20 jaar dag en nacht bij elkaar, wat zullen we je vreselijk missen!!! Bedankt voor alle mooie jaren en wat heb jij je tijdens jouw ziek zijn (5,5 jaar) altijd dapper gedragen, diep respect!!! Bedankt voor de 3 prachtige zonen, zo trots op ze en met hun samen ga ik het redden.

Een verdrietige groet,

Olijvje

7 reacties

Een immens verdrietig bericht, Olijvje, dat jouw Gerrit er niet meer is. Gecondoleerd

Diep respect voor jullie moed en kracht. 

Dat jullie tijd en rust mogen hebben om te rouwen.

Veel liefs, Hanneke

Laatst bewerkt: 13/08/2020 - 12:40

Wat een gemis en verdriet voor jullie. Gecondoleerd  met het overlijden van jou allesie en jullie papa. Heel veel sterkte en kracht voor de komende tijd.

liefs Alice ā¤ 

Laatst bewerkt: 13/08/2020 - 15:11

Oh Olijvje, wat verdrietig! Gecondoleerd met het verlies van jouw liefde Gerrit. Ik hoop dat jij en je zonen elkaar kunnen steunen en liefhebben in zijn herinnering, ach wat een #$%ā‚¬Ā£# ziekte.

Ik voel met je mee en wens je heel, heel veel kracht en sterkte! XXX 

Laatst bewerkt: 13/08/2020 - 17:41

Dank jullie wel voor jullie lieve reactiesā¤het is nog zo onwerkelijk allemaalšŸ˜¢

Laatst bewerkt: 14/08/2020 - 10:11