Kaal is zo 2022

Ja ja het is zover. Ik had 3 weken geleden mijn haar al laten millimeteren samen met mijn complete gezin. En nu vind ik dan de losse haartjes op mijn kussensloop. 

Ik heb nooit getwijfeld of ik een pruik zou nemen of niet. Nee dat wil ik niet! Ik vind het ook zonde van het geld want met de vergoeding heb je eigenlijk net niks moois. Ik ga voor de mutsjes in alle variaties. Van gebreid tot satijn , katoen , sjaaltjes.  Dit word door mijn verzekeraar helaas niet vergoed, maar ja 

Best wel lekker niet meer föhnen in de ochtend. En ik was mijn haar met de douche olie van Rituals of Shakura heerlijk hoor. Zolang dat kan.

Wat en waar hebben jullie voor gekozen en waarom? 

10 reacties

Staat je goed! Ik heb m'n haar afgeschoren toen het begon uit te vallen.  Inderdaad wel lekker om je haar niet meer te hoeven doen ;) . Ik heb zelf ook gekozen voor "gewoon" kaal,  met mutsjes voor de sier of de kou. Pruiken vind ik ook veel te duur en met die vele opvliegers lijkt me dat ook veel te warm.  

Laatst bewerkt: 27/01/2022 - 22:30

Idd is een mutsje zo afgezet met de opvliegers. En de eerste week van de chemo had ik ze de hele dag door , maar dat bleek van mijn veels te hoge suikers af te komen. Nu dat meer onder controle is merk ik dat ik nog maar 2 ab3 opvliegers op een dag heb. Heerlijk. 

💐 Alina 

Laatst bewerkt: 28/01/2022 - 15:22

Heb je je suiker al eens laten controleren?

Een hoge glucose geeft ook heel veel opvliegers.

Het kan nooit kwaad het even te laten curven over een dag heen. Succes!! 💐

Laatst bewerkt: 29/01/2022 - 09:37

Lieve Shyane 

Hey stoere vrouw ,ik kan je hierin niet adviseren maar wil wel zeggen dat je het kranig ondergaat en dat is heel moedig ,ik hoop dat je veel reacties krijgt met leuke ideen waar je iets mee kunt .

Veel sterkte liefs hes 🍀🌻

Laatst bewerkt: 27/01/2022 - 23:13

Gelijk heb je, in het begin droeg ik sjaals , Hippie stijl en nu draag ik een patsch/ pet

mag zo mee doen bij Peaky Blinders 😂😂😂

sterkte💪

Laatst bewerkt: 28/01/2022 - 00:01

Hé! Wauw, wat krachtig sta je hier in!

Ik had een pruik, die ik droeg als ik mijn kinderen van school ging halen oid. Binnenshuis had ik altijd een mutsje op. Ik had er een aantal, maar uiteindelijk droeg ik meestal alleen een zwarte bamboe mutsje. Die zat heerlijk. 

Laatst bewerkt: 28/01/2022 - 06:26

Ik kreeg net een pakketje van mijn zus. Weer wat kleur erbij , ik hoop dat ze passen want ik heb een klein hoofdje 

Laatst bewerkt: 28/01/2022 - 15:18

Ik heb nog tijdens de eerste 2 AC's de coldcap geprobeerd en dan toch maar alles scheren want die plukken haren tijdens het douche vond ik veel erger.

ik heb voor een pruik gekozen maar uiteindelijk nauwelijks gebruikt. 

 

Laatst bewerkt: 31/01/2022 - 16:53