Eet buien

Het valt me op dat ik elke week 1 dag na de kuur echt een vreetbui heb. Het is of ik alles tegelijk wil eten. Een voorbeeld, na het eten neem ik 2 koekjes bij de koffie, daarna wat dropjes en oja ik had een chocolade lolly van mijn man gehad, nou binnen 5 minuten is die ook op. Dan bedenk ik dat ik trek heb in iets hartig, dus een paar naturel chips gaan naar binnen. Gevolgd door weer een paar dropjes en een paar tum tums.

Gelukkig blijft het bij die ene dag 🤭, maar ik snap er niks van en ik ben zo blij dat ik niet misselijk ben. ( dat ik dat hier niet van word snap ik ook niet).

Voor mijn suiker gehalte is dit ook niet echt bevoordelijk, maar ik kan er niks aan doen en ik moet er aan toegeven. Pffff dit moet niet te vaak gebeuren want met het minder bewegen blijft dit natuurlijk allemaal hangen op plekken waar ik dat niet wil.

Herkennen jullie dit ook?

Liefs van Alina 

4 reacties

Hey Alina 

Heel herkenbaar! Ik krijg altijd 's ochtends chemo en heb dat dan die middag. Alles wat in mijn buurt ligt gaat dan zomaar mijn mond in, ik ben dan onverzadigbaar. Ik denk dat het door de dexamethason komt die je steeds bij de kuur krijgt.

Groetjes, Manon

 

 

 

 

Laatst bewerkt: 04/02/2022 - 20:21

Lieve Shyane 

Ik herken het van mijn wederhelft niet bij zn eerste kuur capox ,maar bij deze de tweede paclitaxel ,omdat deze voor maag darm klachten zorgt had ik een soepie gemaakt ,how wrong can you be ,🤗niet de dag erna maar nog dezelfde dag was het heb je niet wat anders ,dus n broodje ,stukjes kaas ,crackers met slaatje ,n blok chocolade ,drop ,chipsik werd dr zowat gek van de volgende dag ging het door eieren met brood ,snoep koekjes ect ect kaas nog meer crackers  ik had gedacht hij lust niks en ik kotsmisselijk maar hij neehh hoor geenen idee hoe dat kan.

Sterkte lieverd gr hes🌻🍀😘

Laatst bewerkt: 04/02/2022 - 22:59

De week na de chemo proef ik niks meer en de nasmaak van echt alles is bittere leuter. Nu de smaak terug komt zeker nu geen chemo meer komt proef ik weer alles en smaakt alles alsof ik het voor de eerste keer eet. Een eetbui kan ik het niet noemen maar ik kan opeens enorm genieten van een simpel bordje friet 🙏 Gisteren trouwens genoten van een pizza met oa artisjok. Een I’m dead this is heaven momentje . Vorig weekend kwam mijn man thuis met een stukkie linzevlaai voor just me💖🍀☘️   Meer dan welkom

 

eet smakelijk en heel veel sterkte 

fijn weekend 

Laatst bewerkt: 05/02/2022 - 10:32