Wat kan er nog meer mis gaan

Het is inmiddels 18 dagen geleden dat ik hoorde dat ik een tumor heb. Afgelopen dinsdag een gesprek gehad met de gynaecoloog dat het toch vermoedelijk uitgezaaide eierstok/ buikvlies kanker is. Het voorstel was om een kijkoperatie te gaan doen maar helaas………

woensdagmorgen werd ik wakker met een vreselijke hoofdpijn. Wat later kon ik m’n handen niet meer gebruiken en voor ik het wist deden ook m’n benen niet meer wat ze moesten doen en lag onder de wastafel. Volledig gedesoriënteerd was ik en dacht nog wat is er toch aan de hand. M’n partner heeft de huisarts gebeld en binnen no time lag ik op de spoedeisende hulp. Hup door de scan en toen bleek dat ik een herseninfarct en long embolie had gehad.  De tumor heeft voor bloedstolsels in mijn bloedbaan gezorgd. Gelukkig waren we er op tijd bij en door de hoge dosis bloedverdunners lijkt ernstige schade mee te vallen. Maar helaas betekent dat wel een achterstand op mijn behandeling omdat een operatie niet aan de orde is wanneer je bloedverdunners gebruikt. Stoppen met bloedverdunners is te riskant met het zicht op een nieuwe infarct. Nu maar hopen dat er een punctie gedaan kan worden zodat we dan binnenkort in ieder geval met de chemo kunnen beginnen. Het voelt alsof ik al maanden ziek ben. Ruim 2 weken geleden dacht ik nog dat ik gezond was en nu ben ik een patiënt met uitgezaaide kanker een herseninfarct en een longembolie.

dus wat kan er nog meer mis gaan denk je dan soms.

 

7 reacties

Ik wens je sterkte en kracht om hier doorheen te gaan, wat een geluk dat jullie er op tijd bij waren om ernstige schade te voorkomen. 

Laatst bewerkt: 27/01/2023 - 22:36

Ah nee, wat verschrikkelijk! Onvoorstelbaar, zeker als je helemaal geen klachten had. Hoe kan je leven ineens volledig overhoop liggen... Heel veel sterkte. 

Laatst bewerkt: 27/01/2023 - 22:37

Wat een heftige blog. Ik leef met je mee. Heel veel sterkte en probeer op krachten te komen dat de operatie toch kan. Ik wens je heel veel kracht en liefde toe 

X Monique 

Laatst bewerkt: 28/01/2023 - 00:29

Oh nee toch, hoe is t mogelijk om zoveel ellende in korte tijd mee te maken. Je schrijft er nogal luchtig over terwijl ik me kan voorstellen dat je volledig van de kaart moet zijn . Ik hoop dat je nu snel genoeg herstelt om door te mogen naar de volgende ronde. Zet m op! Wens je het allerbeste.

Laatst bewerkt: 28/01/2023 - 00:51

Opeens zit je er midden in :ziek zijn en moeten afwachten wat nog kan.Dat is heel heftig. Hopelijk ga je meemaken wat nog goed kan gaan ! In gedachten geef ik je een dikke knuffel.

Liefs Brigitte

Laatst bewerkt: 28/01/2023 - 11:40

Lieve Senna, wat heb je veel over je heen gekregen in zo’n korte tijd. Ik wens je heel veel, liefde, kracht en hopelijk kunnen ze je snel verder behandelen.

veel liefs ❤️

Laatst bewerkt: 29/01/2023 - 13:50