Geen bericht......

.... goed bericht. En dat klopt ook. Ik weet dat ik een aantal dagen verstek heb laten gaan hier, maar voel mij niet schuldig. Er is veel gebeurd en te doen geweest de afgelopen dagen, en de komende twee weken ook nog.

Ik "vergeet" gewoon kanker.nl. Ik concentreer mij nu een beetje op andere zaken, die voor mij belangrijk zijn voor de toekomst. Want ik moet alleen verder en dat moet ook zonder kanker.nl kunnen, lijkt mij.

Een groot aantal mensen om mij heen vergeten ook dat ik uit een moeilijke periode van verdriet en rouw kom, en soms zeg ik dat ook nog wel. "he vergeet niet dat....."

Het nemen van zelfstandige beslissingen zonder Marion gaat steeds een beetje gemakkelijker. Ik weet nu dat het een beslissing voor mij/om mij is. Ik zal daar altijd wel moeite mee blijven houden.

De helling is steil, maar ik beklim hem nog steeds.

10 reacties

Geen bericht, goed bericht.
Je gaat nu door met leven na een periode van verdriet en rouw.
Van samen met Marion alle beslissingen nemen naar richting geven aan je eigen leven met jezelf aan het stuur als autonome man.
Marion zal je nooit vergeten. Het zelfstandig beslissingen nemen zal moeite kosten.

Het is een steile helling schrijf je en je klimt hem gestaag.
Je bent dapper met elke stap die je neemt.

Laatst bewerkt: 16/11/2022 - 15:26

Dat merk ik vandaag al. Ik heb vanmiddag gespreksgroep gehad. Ben rustig van het treinstation gelopen en ben nu op.

Laatst bewerkt: 17/11/2022 - 17:00

👍👍
Heb het recentelijk ook al een paar keer gezegd .
Kanker.nl is een fantastische site , enorm heilzaam .
Maar zolang je op kanker.nl  surft  blijf je rondlopen met in je hoofd je zorgen , je problemen . Je praat er wel over , maar weggaan doen die niet , en je kop in het zand steken gaat al helemaal niet . 

Dus op een gegeven moment is het voor je gemoedsrust soms beter om een beetje afstand te maken . 

Ikzelf zit in dat stadium.
Jij blijkbaar ook . 

gr , Willy

Laatst bewerkt: 17/11/2022 - 10:33

Willy, voor mij is dat herkenbaar. Je kunt bij momenten zo vastgezogen raken. Zo betrokken ook bij wat er gaande is.

Laatst bewerkt: 18/11/2022 - 10:58

Hoi, 

Doe gerust waar jij je best bij voelt. Dat je een hoofdstuk hebt afgesloten is begrijpelijk. Dit betekent geenszins dat alles weg is maar gewoon dat JIJ op een andere manier verder moet. Jij hebt hier steun gekregen EN gegeven; ik denk dat je nog wel af en toe eens zal komen kijken en reageren en ik verwacht dat het jou dan net wat lichter valt dan vroeger omdat je wrs nog wel interesse hebt voor lotgenoten maar je staat er niet meer middenin maar aan de zijlijn. Supporters staan ook niet op het veld maar naast het veld, dus hou gerust contact op jouw ritme. 

 

Laatst bewerkt: 17/11/2022 - 12:19

Lieve Hans 

Dit klinkt alleen maar als positief je vind je weg weer wat en dat is alleen maar mooi doen waar jij je goed bij voelt zijn stappen maken ik ben er blij om em trots op jou 

Liefs hes🌻🍀

Laatst bewerkt: 17/11/2022 - 23:41

Hans,

Idd wat een goed bericht dat je kanker.nl een paar dagen verstek heb laten gaan en je er ook niet schuldig over voelt. 

Het mooiste vind ik dat je het te druk hebt en dat kanker.nl even niet in je gedachten opkomt. 

Dit wil zeggen Hans dat jij een sterke dappere man bent die door klimt op de steile helling. Dat is knap man! En als je zo door klimt moet je zeker niet omkijken dan kan je duizelig worden en omlaag vallen.

Hans houdt moed en klim gestaag door bovenaan de top is het licht en mocht je vallen of uitschuiven dan vangen wij jou op, op kanker.nl

Liefs Erkelina

Laatst bewerkt: 20/11/2022 - 09:26