Thema, wat jezelf kunt doen! Nr 4  Zuurstof perikelen

Indien alle kankercellen de overeenkomst hebben dat ze ooit werden onthouden van zuurstof, zoals Warburg stelt, en deze stelling nagenoeg nergens wordt tegen-gesproken,  durf ik te stellen dat deze wel eens juist zou kunnen zijn. Aldus zou je eveneens kunnen stellen dat, indien je de zuurstof opname naar en in je cellen optimaal weet te houden, er een gerede kans bestaat dat kanker, en andere aandoeningen zouden kunnen worden voorkomen en mogelijk zelfs zouden kunnen genezen. Het is eigenlijk als een auto turbo, de primaire oorzaak van het falen is altijd een gebrek aan smering! Uit te zoeken valt dus waarom de smering weg kon vallen. In ons thema valt dus uit te zoeken waarom de zuurstof achterwege kon blijven. Zoals in nr.1 verteld, een cel doet alles wat complete mensen ook doen, consumeren, vermenigvuldigen, ademhalen en sterven. Voor de ademhaling hebben ze, net als wij, zuurstof nodig. Op cellulair niveau heet dat “ respiratie “.  Indien de zuurstof voorziening nu om één of andere reden te kort komt, of zelfs ontbreekt, zal de wil van de cel, om te blijven leven, hem dwingen om energie te halen uit glucose, op cellulair niveau  noemen we dat “ fermentatie “.  Glucose is het product wat in ons bloed terechtkomt na vertering van suiker. Omdat de energievraag van kankercellen extreem hoog is, schreeuwt je lichaam op dat moment om suiker! Alle lichaamsenergie wordt aangesproken om de kankercellen te voeden, ik kan u vertellen, daar val je behoorlijk van af.

1 reactie

"zoals Warburg stelt, en deze stelling nagenoeg nergens wordt tegen-gesproken,  durf ik te stellen dat deze wel eens juist zou kunnen zijn."

Dat vind ik kort door de bocht. Ik kan ook wel wat roepen en als dat te zot is voor woorden, dat niemand de moeite neemt om te onderzoeken, dan is dat niet per definitie waar. Ik heb even gegoogled op het Warburg-effect en kwam al gauw deze site tegen: https://chivo.nl/warburgeffect/

Ik heb een koolhydraatarm dieet gevolgd, intermitted fastening gedaan, maar mijn kanker trok zich daar geen reet van aan. Daarentegen hoop ik wel dat het jou goeds gaat brengen.

Succes!

Laatst bewerkt: 25/11/2021 - 14:49