37. de mooie Peel

Vandaag de laatste bestraling gehad. Wat ging dat vlot en vlekkenloos! Iedere doordeweekse dag naar het Maasziekenhuis in Boxmeer (onderdeel van het Radboud) 22 x in totaal. Meestal alleen met de auto en een paar keer op de scooter. Muziek aan en eigenlijk ontzettend genoten van de vele ritjes door de mooie en rustige Peel. In tegenstelling tot de ritjes naar Nijmegen die ik op het laatst helemaal beu was, was dit totaal geen opgave. Wat een andere route naar een ander ziekenhuis niet kan doen. Behalve de tijd die ik kwijt was (2,5 uur per dag) en de toenemende vermoeidheid, geen last van verdere ongemakken. Geen rode verbrande huid, geen blaasjes of stug littekenweefsel. Geen arm die moeilijk omhoog kan, geen pijnlijke steken, geen longonsteking. Pfff na 9 maanden zijn de vele onderzoeken en behandelingen eindelijk achter de rug. Voorlopig tenminste, dat hoop ik toch (en daar gaan we ook maar gewoon van uit!) Heel veel vakantieplannen maar eerst werken aan mijn conditie. Met zoveel mogelijk lange wandel- en fietstochten. Te beginnen met zondag. Een wandeltocht in de mooie Peel!

4 reacties

Mijn moeder komt uit Horst, volgens mij rand van de Peel. Mooie omgeving. Wat fijn dat je kunt genieten!!
Laatst bewerkt: 17/02/2018 - 09:41
Fijn om te lezen dat de bestralingen vlot en vlekkeloos gingen... Ik hoop dat het bij mij ook zo gaat, want ik zie er enorm tegenop! 
Ik onderneem ook graag en ik hoop dat alles vlot verloopt, zodat ik ook weer 'actieve' plannen kan gaan maken. Als alles goed verloopt, ben ik in augustus klaar met de behandelingen. Ik maak graag wandel/fiets natuurtochten! 

Laatst bewerkt: 26/02/2018 - 13:04