Dag 36 En nu is het 5 weken

Het is vandaag vrijdag. En exact 5 weken na de operatie. Ondanks slecht slapen is de dag best aardig. Ik rommel wat in huis, zit eigenlijk te veel want buiten is wind en regen. Zoek oude rommel uit.

Ik ga vanaf nu 1 keer per week een blog schrijven. Er gebeurt steeds minder op een dag. 

Ik was gebleven bij de verkoudheid. Net als veel anderen last van wat griep. Veel buikkramp gehad, verkouden en niesen. Met soms momenten van ziek voelen maar ook veel goede momenten. En nog steeds heel erg vermoeid. Vooral smorgens en in de avond.

In een week geen bloeding meer gehad. Wel op woensdag nog zomaar een paar rode brokken in de urine. Voelde raar en naderhand pijn gehad. maar eigenlijk valt het deze week qua pijn heel erg mee. Soms scheuten op wat plekken, soms krampjes maar van korte duur. Ook misselijkheid is er soms. en soms ineens weg. Nog steeds blauwe en gevoelige plekken op mijn benen van de injecties.

Per dag moet ik een uur plat liggen. Dat helpt wel tegen de vermoeidheid. Ik slaap dan niet anders slaap ik mogelijk snachts niet. Lang leve Netflix. Ook een half uur verplicht wandelen lukt nog niet. Rondje met de hond is ca 20 minuten en de terugweg is nog best vermoeiend en loop ik langszamer. Maar het looptempo gaat steeds ietsje omhoog. 

Ik mag nu nog de 6e week niets geks doen. Maar dat lopen ga ik verbeteren nog. Na de 6e week ga ik meer bewegingen proberen. Maar dat duurt nog een week. 

De littekens zien er best redelijk mooi uit. Korstjes bijna allemaal weg. 

Het druppelen is vooral begin van de avond nog wel eens aanwezig, of bij niesen. Over het algemeen is het aardig minder geworden. Ik gebruik nu de hele dag de kleinste versie van die inleg dingen. Zit ook stukken beter. Maar morgen ga ik een halve dag op weg en dan doe ik de grotere maar weer in.