De tweede ronde.

De tweede dag na mijn 2e chemo en ik heb minder energie en lucht. Kan ook door de warmte komen.

Opnamedag was lang met infuus van 8.30 tot 6.00 uur. Wel fijn dat ik 's middags een intake had met de klinische psycholoog met de specialisatie kanker. Gevolg niet op de wachtlijst, eerste consult op 6 juli as. Ik heb moeite met acceptatie en voel dat ik blijf hangen in emoties als ik alleen ben. 

Morgen afgesproken met mijn vriend, maandag komt een vriendin uit Elst en met zoon in Apeldoorn een afspraak gemaakt. Allemaal leuke dagen om naar uit te kijken. 

Ik denk over uitbreiding keuken met kastje en werkblad. Levertijd 6 maanden. Heb ook n tweedehands roeibootje gekocht. Volgende week op zoek naar motortje hiervoor. Lijkt me leuk beetje rondvaren in de buurt. 

Mijn zoektocht naar CBD- en THC olie is even gestopt na het advies van een  betrouwbare leverancier. Voor de eerste 60 dagen olies, pasta etc kost 1,5 mijn maandsalaris, dus dat houdt op. Ik zie het mezelf ook niet zelf maken. Ik ken mezelf. Volgende week telefoon via via over proberen op een andere manier aan de  olie te komen. 

Verder ben ik de boeken aan het lezen op advies van goedbedoelde vrienden:de helende reis en hoe je geest je lichaam kan helen. Tja.... 

Ik doe mijn best maar tis warm. 

Lieve groetjes, 

Elly 

 

 

 

1 reactie

Hoi Elly,

Zo, die tweede ronde is in the pocket! Die drukkende warmte doet je inderdaad geen goed, ik ben blij dat ik hier airco heb. 

Ik zie een ontluikende shopping spree, vraag je af of je die spullen echt nodig hebt of dat het een dexa-effect is. Ik herken het... Wacht anders even een weekje.

Fijn dat je redelijk snel naar de psycholoog kunt. Zeker in het begin als je leven overhoop wordt geschopt kun je wel wat ondersteuning gebruiken. Ik heb ooit gesproken met een consulent van Care for Cancer. Eenmalig, maar het hielp me mijn gedachten te ordenen. 

Persoonlijk ben ik niet zo van het 'positief denken' , dat had je vast al gemerkt. Die boeken zouden bij mij ongeopend blijven liggen. Lees ze alleen als jij dat wilt, al bedoelen mensen het nog zo goed! 

Liefs, Marian 

Laatst bewerkt: 18/06/2021 - 21:30