update voor mijn volgers:

Het gaat wat beter met mijn conditie sinds ik van de huisarts wat meer medicatie mag slikken. Ik voel overigens nog steeds geen pijn in mijn thorax en mijn hersenen; ondanks de diverse uitzaaiingen daar. De zaakjes gaan dus, naar omstandigheden dan, vrij gladjes verder. Ik heb so-wie-so geen nieuwe afspraken staan bij de huisarts en het ziekenhuis Venlo. Af en toe belt de huisarts me op en vraagt hoe ik me voel. Dus we wachten maar gewoon af waar het schip uiteindelijk zal stranden! Maar overigens hoop ik dat dit nog een tijdje zo mag doorgaan. Alleen merk ik dat ik, vaker 's morgens maar ook  's middags, altijd een paar uurtjes moet gaan rusten om 'bij te tanken'. We wachten maar af hoe het met me zal aflopen. Hopelijk blijven de meer serieuze klachten nog een hele tijd weg, maar aangezien ik me verder niet meer wil laten behandelen, afgezien van echte klachten, zal dit toch ook wel een keertje ophouden. Tot het zover is wacht ik gewoon af...