Het gaat, tot nu toe dan, wat beter met mij...

Sinds de laatste update op deze site, alweer drie maanden geleden (in september 2018), gaat het hier zijn gangetje. Twee weken geleden was ik er echt niet goed aan toe en heeft mijn vrouw de huisarts laten komen. deze kwam aan mijn ziekbed, waar ik al een paar dagen in lag, en onderzocht me. Ikzelf heb daar niet veel van meegekregen maar dit heb ik achteraf gehoord dan. Hij schreef me een nieuwe (pijnstiller)/ medicijn voor en de familie ging dit in de apotheek halen. Ik moet zeggen dat ik er sindsdien toch weer wat beter aan toe ben, en zelfs meer eetlust krijg. Ik was al richting de 70 kg gezakt en zelfs kort erdoor heen maar nu eet ik toch wel weer voldoende heb ik het gevoel en ben weer wat aangekomen. Maar uiteraard blijft het eindresultaat, naar verwachting althans, hetzelfde. Maar je kan natuurlijk altijd op een wonder blijven hopen.

Mijn overgebleven broer Coen valt ook af en toe binnen om te kijken hoe het met me gaat. Echt veel veranderd er nu niet met mij, behalve dan langzaam meer vermoeidheid. Maar dat is gezien mijn ziekte niet verwonderlijk...