Het leven hervat zich

Afgelopen zaterdag zijn we even op stap geweest. Nou ja even, richting Stad, wat meubelzaken bezocht, vervolgens weer terug naar een naburig dorp om daar nog wat boodschappen te doen. We moesten wat verder weg van het centrum parkeren, in een stevige stap zijn we richting winkels gegaan. In het ritme: "De paden op , de lanen in"

Ineens realiseerde ik mij dat er niet "geklaagd" werd over het tempo; we hadden nogal een trip achter de rug. Ook toen we thuis kwamen ging mijn man thee zetten en was zijn gang niet eerst naar een stoel of bed om bij te tanken.

Bij thuiskomst werden we verrast met een blauwe enveloppe, met een goede mededeling. Onlangs is mijn man met pensioen gegaan en ook de belastingdienst heeft zijn akkoord gegeven aan de uitkeringen van de polissen. en toen.......bleef mijn blog in concept staan. We kwamen in nieuwe malle molen terecht. Ik was er uitgehaald bij het bevolkingsonderzoek darmkanker. Dat was even slikken, vooral voor mijn man die helemaal op hol slaat bij het woord poliepen. Inmiddels hebben we de uitslag: de weggehaalde poliep bleek goedaardig.

Deze week weer naar de uroloog voor controle, blijft spannend altijd. We hebben goede hoop dat alles ok is. In ieder geval is onze vakantie in het zuiden geboekt.

 

1 reactie

Jeetje, dat moet flink schrikken zijn geweest voor jullie en wat een opluchting dat het goedaardig was. Heel veel succes bij de uroloog!

Laatst bewerkt: 09/12/2019 - 18:00