Zondag 17 oktober 2021 -Te veel te doen-

Het was zo een drukke en heerlijke dag dat ik niet weet waar ik moet beginnen met schrijven. 
Wederom zo'n dag dat ik heerlijk alles kon vergeten en dat ik familie en mijn beste vrienden om mij heen had. 
JK...wat was het heerlijk jou te zien en wat ben je toch een mooi mens❤️. Hoop je volgende maand bij leven en beetje redelijke welzijn hier weer te zien.
B&A, G&M en een ieder vanavond in de Pizzeria bedankt voor de fijne dag🙏. Verder vandaag geen moeilijk vraagstukken en overpeinzingen in mijn blog. Dat komt wel weer de komende dagen. De drank en eten was in ieder geval weer een kadootje, Dank P & A

Maak er morgen een mooie dag van! 

2 reacties

Wat een waanzinnige lieve foto. Heel fijn dat jullie er waren. We proberen jullie te begrijpen in alle verschillende fases van de  rollercoaster waar jullie in zitten. Met goede vragen en soms een onbenullige. Met een lach en een traan. Met oog en oor voor jou en ook voor jouw fantastische Zwaan en die geweldige kids van jullie. Je mooie blogs en verhalen helpen om jouw rollercoaster aan emoties een gevoelens te begrijpen. Hou van je leuke, bijzondere, originele, maffe, fijne vriend. 

Laatst bewerkt: 18/10/2021 - 07:41