Zondag 17 april 2002 -Tutu-

Ik kon dit weekend voor deze blog  geen  foto vinden maar las zaterdag plotseling over het overlijden aan kanker van Evert. Enkele maanden geleden was Evert (37 jaar) met zijn dochtertje Logan in het nieuws  met deze foto om voor zijn kinderen voor later iets achter te laten. Ik vond bij het zien deze  al onvergetelijk en hoefde dus geen moment te twijfelen deze te kiezen. Zo'n mooie foto  met als boodschap voor zijn kinderen voor later "mijn papa had schijt aan alles". Evert heeft een stichting achter gelaten, stichting Tutu. Ik heb gedoneerd!

Het komt de laatste dagen allemaal wat meer dichterbij. Ik voel dat het lichamelijk wat minder gaat en loop regelmatig met een unheimlich gevoel rond. Het zullen ongetwijfeld die pillen zijn maar het lijkt erop dat de uitwerking elke dag versterkt wordt en daar had ik even niet op gerekend. Ik moet oppassen dat ik mij niet teveel overgeef aan bed en bank-hangen want inmiddels weet ik dat een klein beetje activiteit, maar niet te veel, mij goed doet. Tevens vraag ik mij af wat er zou gebeuren als ik eenzijdig zou stoppen met deze medicatie. Zou ik weer kunnen slapen zoals vroeger en mij weer 'jong-en-vitaal' voelen? Maar in mijn achterhoofd weet ik natuurlijk wat er dan staat te gebeuren.
Gelukkig helpt de Paracetamol mij om de 4-5 uur goed de dag door en zo moeten wij nog maar even doorgaan. Pas eind deze maand weer controle in het UMC en pas eind mei de volgende scan.

Nooit gedacht en was nooit de bedoeling zo lang deze blog te schrijven. Het (levens verwachting) zou maar enkele maanden duren en net zoals alle 'schrijvers' raak je wel eens door je creativiteit heen. Maar ik verwacht dat met dit mooie voorjaar er nog genoeg mooie gebeurtenissen in het verschiet liggen.

Inmiddels begonnen met 'werk' vorige week. Een heerlijk weerzien en goed om er weer een paar uurtjes te zijn. Nog niet echt aan mijn oude werkzaamheden begonnen daar er eerst nog even een IT hindernis genomen moest worden en dat kan vaak wel even duren. Al mijn wachtwoorden en diverse trainingen waren verlopen en dat kost tijd.

Morgen weer een paar uurtjes werken en dus weer ouderwets vroeg op!

Rn straks gezond weer op en tot de volgende week.

1 reactie