Zondag 13 februari 2022 -Blog Zonder Naam-

Kan vandaag geen echte onderwerp titel verzinnen dus daarom maar de titel BZN. Tevens omdat ik vandaag een beetje obstinaat ben doe ik er ook een dickpic bij. De gitaarristen/muzikanten onder ons zullen hem het eerst begrijpenšŸ¤£. Een beetje humor moet toch af en toe kunnen!

De afgelopen dagen waren eindelijk droog en zonnig en dus de gelegenheid om te golfen. De 9 holes gaan nog prima. Niet dat de resultaten dusdanig zijn dat ik in een euforie stemming kom maar ben blij dat het allemaal nog zonder al te veel vermoeidheid lukt.

De medicatie Lenvatinib (24 mg) zorgt nog steeds voor spierstijfheid. Ik verwacht ook niet dat dit over zal gaan zolang ik dit middel inneem maar voel mij bevoorrecht als ik van anderen de bijwerkingen lees. 

Vraag in deze dan of iemand weet/ervaring heeft of je met bepaalde medicaties zoals Lenvatinib een Medische verklaring of Medicijn verklaring nodig hebt als je buiten Europa op vakantie gaat?

5 reacties

Opstandige bui al wat overgedreven?   beetje humor mag!
Ik zou voor de zekerheid gewoon een medicatiepaspoort ( dat overigens hier gewoon een A4tje is)  bij de apotheek halen, kost niks en wie weet voorkomt het ellende...

x tine

Laatst bewerkt: 14/02/2022 - 12:11

Hoi Tom,

wat fijn te horen dat je nog golft, ik ben net verhuisd naar Ommen en lid geworden op de Hooge Graven, keertje zin om met me 9 holes te spelen daar of is dat ver weg voor je?

Laat maar weten ouwes!

Mijn 06 is nog hetzelfde.

Fijne avond 
Wouter Bink

 

Laatst bewerkt: 14/02/2022 - 17:24

Hallo Wouter, is een goed plan! Ik heb nog een goede vriend wonen in Ommen (golft ook) en ben al eens met hem op de Hooge Graven geweest. Leuk om een keer wat af te spreken. 
Ik heb jou 06 al heel lang niet meer, sorry!

Laatst bewerkt: 14/02/2022 - 20:02

Als t onder de Opiumwetgeving valt heb je het zeker nodig.

zou t zeker voor t onzeker nemen en geen risico gaan lopen šŸ˜Š 

Zware pijnstillers als Ritalin valt er ook onder de Opiumwet

Rijksoverheid..... medicijnen-mee-op-reis

Vluchten van en naar Curacao Suriname ed worden ook extra gecontroleerd

Laatst bewerkt: 15/02/2022 - 23:42