Donderdag 24 februari 2022 -The best friends are old friends-

Het was even een week van media stilte voor mij en een week vliegt zo weer voorbij. In het begin van deze blog in oktober j.l. schreef ik elke dag wel een stukje maar toen was mijn leven ook wel een stuk hectischer en onzeker. 
Onzeker is het nog steeds maar het is inmiddels wat overzichtelijker en wij durven wat verder de toekomst in te kijken, denk hierbij aan enkele maanden. Ik probeer dan ook van alle dagen te genieten maar helaas lukt dat niet altijd. De afgelopen weken/maanden veel contact gehad met een familielid van mijn leeftijd die afgelopen januari de diagnose kreeg van leukemie. Inmiddels is hij vorige week overleden en dit ging dan ook wel heel erg snel. Wij hebben het er samen nog over gehad wie van ons 2-en het eerste zou vertrekken naar de eeuwige jachtvelden. Beetje morbide humor maar als je een maal in deze rollercoaster zit heb je daar geen probleem mee. Komende zaterdag de uitvaart en voelt in deze situatie extra vreemd daar ik met mijn neus op de feiten wordt gedrukt.  Maar....misschien kan ik er nog wat tips aan overhouden🤔.

Wij verheugen ons enorm op onze vakantie naar Aruba. Nog 2 weken en dan heerlijk naar de zon en ik weet nu al wat ik ga drinken en eten (margarita's en porkchops). Deed ik n.l. 40 jaar geleden ook en ik wil in ieder geval mijn oude kazerne gaan bezoeken. Voor de rest zal het vooral luieren worden (net als afgelopen maanden🤣)

En oh wee je gebeente als die Poetin roet in het eten gaat gooien!

(foto: Aruba 1981)

6 reacties

Fijn weer iets te horen Tom, dacht eigenlijk dat je al op  Aruba zat. Maar dat heb je nog te goed dan!

Gecondoleerd,  de uitvaart zal ongetwijfeld een grote indruk op je maken. Sterkte, voor jou en je gezin.

Dat van die morbide humor vind ik wel lekker, ik rijd een oud Fiestaatje met ruim 375.000 km op de teller. Ik hoef je niet uit te leggen wat de grap bij ons thuis is....😂

 

Laatst bewerkt: 24/02/2022 - 15:45

Fijn weer van je te horen . En de Aruba foto is geweldig! Ik zie ook heel veel Mantijs......Hele goede, fijne reis. Geniet van Aruba, elkaar en de Margarita xxx

Laatst bewerkt: 28/02/2022 - 07:59

Hi Tommy, ik weet eigenlijk niet goed wat ik je moet vragen. Maar ik denk heel vaak aan je.  Ik vind het allemaal nog steeds zo onwerkelijk.  Jij ziek, vele vrienden van mij verloren aan de Corona en de wereld staat in de fik.
Maar goed, het schijnt allemaal bij het leven te horen.
Hou je taai en een stevige peluk!

Ted

Laatst bewerkt: 28/02/2022 - 13:46