Woensdag 2 maart 2022 -Omroep max zoekt .....-

Een week vliegt ook zo weer voorbij ondanks de malaise in de wereld en wat dichter bij huis het bijwonen van een  uitvaart afgelopen weekend van een dierbaar persoon en de bijwerkingen van de medicatie die ik nu inmiddels door mijn hele lichaam voel. Het blijkt zo te zijn dat dat er bij hoort en dat het hopelijk ook zijn werk doet.

Met pijn en moeite doe ik elke dag nog mee met omroep MAX met 10-15 minuten "ouwe mensen gym". Ik draag deze omroep al lang een warm hart toe. Het verhaal wil dat mijn ouders mij in de begin dagen van deze nieuwe omroep hebben opgegeven als lid en ik deze omroep al 20 jaar  'trouw' ben gebleven. Zij doen gewoon goede dingen voor o.a. de ouderen onder ons.
Dus toen ik het verzoek kreeg toegestuurd dat deze omroep nog nieuwe kandidaten zocht voor mijn favoriete programma zag ik eindelijk de kans toch nog eens met mijn kop op TV te komen. Eerlijkheid gebied mij te zeggen dat ik zeer zeker niet door de voorselectie zou zijn gekomen daar bij mij de oefeningen op TV nou niet bepaald vlekkeloos gaan. Er ontstaat bij mij een soort van na ijl effect  die bij de kijkers zeer zeker niet onopgemerkt zou blijven. En ik altijd maar denken dat het ritmisch in mij wel goed zat. Wat zouden mijn vrienden gelachen hebben als ik als een soort van Benny Hill  te zien zou zijn geweest op TV. Beter maar zo voor de commerciele omroep!

Een begrafenis van een dierbare mee maken in deze conditie waar ik nu in verkeer is heel dubbel. Het went nooit! Ik blijf het vreemd vinden dat tijdens de plechtigheid, als er zo veel mooie dingen worden gezegd en live muziek wordt gespeeld, er na elke spreker/muzikant zo'n enorme stilte valt. Waarom mag er niet net zoals vanavond in de uitzending van 'Over mijn lijk' geklapt worden? Blijkbaar mag dat buiten wel maar binnen in een aula niet. Vreemd!
De receptie was in het clubhuis van zijn favoriete golfclub. Daar voel ik mij altijd wel thuis. Wij zouden nog een keer met elkaar spelen maar in al die jaren is het er nooit van gekomen. Nu erg veel spijt van maar wie weet spelen wij samen toch nog eens op de eeuwige jacht(golf) velden.

Komende dagen onze koffers pakken. Op naar Zon, Zee en Zex🤣

2 reacties

Dat klappen op een uitvaart vind ik ook dat dat mooi is. Helemaal mee eens, zowel binnen als buiten.  Geniet van jullie geweldige reis met zon zee en de rest...., XX

Laatst bewerkt: 03/03/2022 - 15:38