Zaterdag 6 november 2021 -

De dagen zijn bijna te kort om nog te schrijven in mijn blog. Ik heb al 2 maal niet geschreven  daar ik het 's-avonds niet meer kon opbrengen. Kwam ook natuurlijk door de heerlijke wijntjes en heerlijk eten die wij in onze o zo lieve vriendenkring krijgen voorgeschoteld. Ik kan mij niet heugen wanneer wij voor het laatste het gasfornuis hebben gebruikt voor het avondeten. Ook morgenavond komt er niets van weten wij nu al. Maandag dan maar weer. Misschien maar weer eens ouderwetse aardappelen met groente en vlees! Het bestralen zorgt er ook voor dat ik veel slaap maar toch voel ik mij (erg) goed!

Ondanks dat het hier in de woonkamer 21,5 graden is heb ik koude voeten en lig ik op de bank met een kruikje en een heerlijk glaasje Connemara single malt. Zolang mijn slokdarm het nog blijft verdragen blijven wij het proberen en hoop dat het nog lang blijft smaken. Ik voel wel dat mijn slokdarm het allemaal niet leuk vind dat bestralen. Maar goed niet klagen maar dragen🤣.

Komende week  de laatste week bestralen en tevens ook een intake over de chemo die mij aangeboden gaat worden. Dat wordt nog even wat en hoe ga ik dat doorstaan? Zou er een boekje bestaan voor dit gif wat je in je lichaam laat vloeien? Chemo voor Dummies of zo??

Inmiddels ook andere blogs gelezen op dit forum ondanks dat ik het moeilijk vind om succes verhalen te lezen maar wat fijn is dit voor deze lotgenoten en wat hebben zij allemaal moeten doormaken. Wat een verhalen en wat kunnen anderen ook mooi schrijven ondanks de complimenten die ik mag ontvangen voor mijn/deze  blog. 

Vanmiddag heerlijk te gast geweest (zoals zowat de meeste dagen afgelopen weken) bij lieve E. O.  en M. K.  waarvan zij ook een tijd van chemo achter de rug heeft. Het scheelt wel dat je zoals bij E. O. heel makkelijk je verhaal kwijt kunt en begrijpt waar je nu in deze periode in het dagelijks leven tegen aan loopt. BTW, jullie Soto Ajam was verrukkelijk. Jammer dat ik geen bakje met restjes heb mee genomen maar ja....onze vriezer puilt uit van  het eten.

De komende week wat rustiger aandoen met uitnodigingen. Het wordt weer een tijd wat klusjes in huis te doen want daar is de afgelopen 2 weken aardig de klad in gekomen. 
Ik zal zo eerst eens langs mijn kinderen gaan die bijna geruisloos al enkele uren op hun slaapkamer verblijven. Het is ook allemaal niet makkelijk voor hen. Wat krijgen zij met mij de komende periode nog voor hun kiezen met mij?

Dank iedereen voor alle steun en lieve berichtjes en mooie kaarten en bloemen.❤️  Welterusten!

3 reacties

Goed om te lezen dat er zoveel lieve mensen om je heen staan Tom, hoop dat je nog lang mag genieten van de Connamara één van de weinige Ierse peated whisky’s. Heb je de Nederlandse Bus whisky al eens geprobeerd? Ik ben daar brand ambassador😋🥃Groet, Ruud

 

 

Laatst bewerkt: 07/11/2021 - 09:00

Je schrijft erg mooi Tom! Treffend ook en ik zie je vaak voor me stralen en genieten. Je maakt een mooi stuk van jouw stuk, terwijl het allemaal zeker niet gemakkelijk is. Je beschrijft al jouw en jullie mooie momenten, dagen, avonden, borrels, enz, naast de voortschrijdende invloed van de behandeling en hoe nu verder. 

En ja, je mag best klagen. Hebt er alle reden toe. Al weet ik ook dat niet zoveel KKK patiënten dat doen hier...

Knufs xxx Hebe

Laatst bewerkt: 16/11/2021 - 15:58