Zaterdag 4 december 2021 -Schildklier Organisatie Nederland-

Zoals al eerder vermeld valt er niet veel te schrijven daar alles stabiel is. Wel jeukt de huid in mijn hals al dagen alsof er de hele tijd een grove borstel tegenaan gedrukt wordt. Natuurlijk zijn dit naweeen van de bestraling en ziet mijn huid eruit als een stuk olifanten huid  maar ach.....
Komende donderdag (eindelijk) weer eens naar het UMC voor een biopt uit mijn bekken en de dag erna beginnen met het medicijn Lenvatinib. Ik ben vooral 'benieuwd' naar de bij werkingen. Niet echt benieuwd natuurlijk maar hoop dat ik de dagen erna een beetje normaal kan functioneren. De komende periode wordt spannend!

Enkele weken geleden ben ik benaderd  door SON (Schildklier Organisatie Nederland) met de vraag of zij mij mochten interviewen voor hun blad/website. Ik heb hier met veel plezier aan mee gewerkt en hoop dat (toekomstige) lezers hier wat aan hebben. Misschien dat jullie dit ook willen lezen? Reacties altijd welkom!

https://schildklier.nl/ervaringen/ervaringen-in-woord/schildklieraandoeā€¦

6 reacties

Hi Tom, Wat een mooi interview voor het SON blad. Je bent echt een heel bijzonder mens dat je dit allemaal met ons deelt! Ik vind je krachtig, hoopvol en heel realistisch. Ik hoop dat je nog lang mooie dingen kunt blijven doen met je familie en vrienden. En dat de medicatie flink goed aanslaat. Veel sterkte weer! 

Laatst bewerkt: 04/12/2021 - 22:46

Prachtig Tom! Zonder je persoonlijk te kennen zie ik een 100% uniek prachtmens voor me. Wat er ook gebeurt, je beleeft op je geheel eigen manier. Elke geslaagde dag is er 1. Het lezen van het interview maakt mijn dag al tot een geslaagde dag. Dankjewel.

Laatst bewerkt: 05/12/2021 - 07:42

Wat een mooi verhaal Tom. Precies zoals ik er ook in sta. Het relativeren van mijn ziekte helpt me zeker. In vergelijking met heel velen heb ik een heerlijk leven. Dat betekent niet dat we de ernst en het verdriet van onze situatie wegwimpelen...zeer zeker niet. Maar het helpt me omgaan met dit alles.

Succes met je nieuwe medicijn. Spannend. 

Laatst bewerkt: 05/12/2021 - 07:44

Prachtig interview! Hoop dat je nieuwe medicijn voor je aan de slag gaat (zonder al te veel bijwerkingen graag). 

xx, Joke

Laatst bewerkt: 05/12/2021 - 11:41