Zaterdag 26 maart 2022 -Family Ties-

Eigenlijk zou ik vandaag heel blij moeten zijn maar voel mij beroerd. Voelt sinds donderdag als griep met alles erop er eraan. Misschien was dat feestje van vorige week toch niet zo'n goed idee en is mijn immuun systeem toch nog niet helemaal intact. Alhoewel las ik vanmiddag dat door de lockdown van de afgelopen 2 jaar iedereen juist heel vatbaar is voor alle onzichtbare beestjes en moet mijn lichaam en afweer systeem weer aan het werk..

Gisteren mijn 3e scan gehad en de uitslag een paar uur later op het UMC portaal was redelijk positief.  Althans als je de medisch-latijnse  benamingen goed onder de knie hebt. Gelukkig helpt Google je aardig in de goede richting en dankzij deze vertaal-optie weet ik dat ik het nog wel eventjes volhoud. Hier een voorbeeld uit het verslag: 
Geen vergrote retroperitoneale ascites. Geen peritoneale deposities. Ongewijzigde lytische laesie os ilium.
Nu is bovenstaande natuurlijk mijn eigen interpretatie van mijn welbevinden maar volgende week krijg ik tijdens mijn maandelijkse check-up wel te horen hoe de medici de eventuele vooruitgang zien.

Vanmiddag na een lange tijd mijn broertje Bob en schoonzus Grace op bezoek gehad. Zo dierbaar🥰