Zondag 3 april 2022 -Gedeelde smart is halve smart-

Ik zou graag alle blogs willen lezen op dit forum maar denk dat ik daar niet vrolijk van word en ik liever een leuke film kijk. Maar zo af en toe kan ik het niet laten om er toch enkele uit te pikken en te lezen.  Wat een bijzondere verhalen stuk voor stuk!
Het is 'helaas' nog niet voorgekomen dat ik een exacte lotgenoot ben tegen gekomen die met dezelfde type kanker rondloopt als die van mij. Inmiddels al heel wat gezocht op internet maar vind alleen maar studies met grafieken en overleving percentages en daar ben ik dan ook wel weer snel klaar mee. 

Toch afgelopen vrijdag de uitslag van de laatste scan ontvangen en deze is toch weer goed. Nou is het woord 'goed' niet helemaal op zijn plaats maar je kan het zo interpreteren dat ik met een beetje geluk de hele zomer mag mee maken en als het tegen zit nog een kut-Kerst in het verschiet🤣. En dat terwijl ik bij de vorige Kerst en Oud&Nieuw deze gevierd had als mijn laatste. Het kan raar lopen in het leven!🙂 Misschien dat ik de kist, de kerk en de uitvaart ondernemer maar even moet berichten dat het nog even op zich laat wachten en dat ik er toch ook niks aan kan doen!

Wel weer een mooi kadootje ontvangen gisteren door de brievenbus van 1 van mijn liefste fans. De geschiedenis van de grote neus!🤣. Ik heb in mijn leven n.l. altijd diverse mooie bijnamen gehad en waren altijd 'neus-gerelateerd'. Geen idee waarom maar anderen zien dit denk ik als mijn mooiste uiterlijke kenmerk. Nu vind ik zelf altijd 'Snavel' de meest leuke!

Helaas zijn de grasbanen vanmorgen weer half bevroren dus geen wandelingetje met een paar stokken op de golfbaan. Ik denk dat ik vandaag maar weer een wat klusjes thuis ga oppakken. Daar voel ik mij toch altijd het lekkerst bij.
 

1 reactie

Snavel, de eerste bijnaam die ik ooit hoorde over jou. Goed te lezen dat de uitslag van de laatste scan ‘goed’  is. Keep it up, fraai stukkie onkruid. Knuffel voor jou en de jouwen! 
Duller

Laatst bewerkt: 03/04/2022 - 17:04