Zaterdag 25 december 2021 -Heavy stuff die pillen-

De Lenvatinib doet zijn werk zo te voelen! Ik ben de laatste 2 dagen gesloopt. Het voelt de hele dag of ik griep heb en alles in mijn lichaam  is gevoelig. Dat 3 van die kleine rot-pilletjes a €65,-  je zo uit het lood kunnen slaan. De paracetamol die ik er naast gebruik geeft enige verlichting maar doen helaas niet de hele dag hun werk. Dit wordt dus een Kerst van bank-hangen.  Tevens vroeg ik mij af of iemand ervaring heeft met het tijdstip van inname van Lenvatinib? Zou het uitmaken 's-morgens of 's-avonds??

Het was vandaag (vrijdag) weer controle dag in het UMC. Vroeg op pad in Zwaan haar nieuwe bolide en bij binnenkomst in het UMC kreeg een ieder een nieuw medisch mondkapje. De reden hiervan mij niet bekend maar als ik zo naar mijzelf kijk heb ik soms wel dagen achter elkaar hetzelfde mondkapje in mijn broekzak zitten. Inderdaad....niet lekker fris!
Na het bloedprikken controle bij de verpleegkundige (gewicht/bloeddruk) en navraag hoe de afgelopen week was geweest. Behalve dan de vermoeidheid was alles in orde. Bij de oncoloog gesprekje waarbij ik melde dat ik af en toe druk op de borst had. Gelijk gingen daar alle alarmbellen af.....maar gelukkig niks aan de hand.

Het was ook de dag van de booster voor mij ook in Utrecht. Wat een organisatie en wat een volk is er op de been. Voordat je uiteindelijk je prik krijgt toch wel langs heel wat stations voor allerlei controles. Toch bijzonder dat er personen in de rij gaan staan zonder uitnodiging en er feilloos uitgepikt worden en onverrichterzake huiswaarts kunnen.

De avond afgesloten bij mijn "nieuwe vrienden" met een Kerstborrel in de tuin. Wat was het gezellig en wat smaakte de Gluhwein heerlijk. Op naar de 1e en 2e Kerstdag. Felice Navidad!

2 reacties

Het viel mij ook op vorig weekend toen ik naar het verpleeghuis van mijn schoonmoeder ging. Het verpleeghuismaskertje was verplicht. Nou had ik net een gloednieuw ffp2 maskertje opgezet, want plekken die ik als hoogrisico op besmetting inschaal, daar heb ik niks aan een operatiemasker of een zelfgefabriekt lapje stof. Dus liep ik daar met zo'n flutmaskertje over mijn ffp2 door het tehuis. Leek bijna wel de inauguratie van Biden. Daar hadden de beveiligers ook een dresscode.

Nieuwe pillen als kerstmaal. Wens je een appetijtelijker feestmaal.

Laatst bewerkt: 25/12/2021 - 11:23

Wat een prachtige foto van jullie, de liefde straalt er vanaf!

Sterkte met de pillen en evengoed fijne dagen met elkaar...

Groet, Rita 

Laatst bewerkt: 29/12/2021 - 08:21