Zaterdag 19 maart 2022 -Spring is in the Air-

Mijn biologische tijdklok is enkele dagen na thuis komst nog steeds zoek. Ik kan mij niet heugen dat ik eerder op ben dan de kranten jongen die blijkbaar al rond half 5 het AD komt brengen. Wat een vak!
Zelf was ik 15 jaar toen ik mijn eerste krantenwijk in het Leusderkwartier hier in Amersfoort ging doen. Het begon in de winter met sneeuw ergens rond 1975 als jonge scholier want ik wilde op mijn 16e een brommer en die gingen mijn ouders toch echt niet voor mij kopen. De eerste ronde in de wijk ging het al gelijk mis. Door de zenuwen gooide ik ergens halverwege de ronde mijn lijst met straat en huisnummers door een brievenbus ipv de krant. Oeps....dat werd aanbellen! Na enkele malen aangebeld te hebben en dus het hele huishouden wakker gemaakt te hebben kreeg ik gelukkig mijn lijst terug. Kan mij niet herinneren dat ik met de Kerstgroet daar nog heb aangebeld voor de oh zo lucratieve fooi! 
Van krantenjongen tot miljonair is het met mij dan ook nooit geworden. Maar....het is nog niet te laatūü§£.

Tevens word ik de laatste dagen o.a. ook weer gewekt door de vogeltjes die ik door het open slaapkamerraam hoor. Toch altijd weer een mooie periode die aanbreekt en misschien nu in mijn huidige situatie dat je daar toch meer oog (lees: oor) voor hebt. Net als het gras wat weer voor ons huis gemaaid wordt en de blaadjes aan de boom. Dat laatste was voor mij maanden geleden een soort van tijdsdoel wat ik nog een keer wilde mee maken. Ik denk dat dit voorjaar voor mij toch  een andere beleving gaat krijgen.

Sinds terugkomst uit Aruba weer terug naar mijn oude Lenvatinib dosering en dat merkte ik gelijk. Hakt er weer lekker in en voel het gelijk aan m'n botten, spieren en algehele gemoed toestand. Wat voor ellendigs moet er toch in die kleine rot pilletjes zitten die blijkbaar zo'n uitwerking hebben. 
Blijkbaar hebben deze ook als neven-effect dat ik er beter uit ga zien. Althans dat zeggen velen en ik ga er maar van uit dat dat echt zo is. Als ik bijvoorbeeld naar mijn k....vriend Jan Rot kijk kan ik nou niet zeggen dat hij er beter gaat uitzien maar hij zit dan ook aan de chemo (en is daar inmiddels mee gestopt las ik vanmorgen)

Het was gisteren eindelijk weer eens 'Ouwe lullen Disco' in de stad. Door corona 2 jaar niet georganiseerd maar blijkbaar hadden de 40+ -ers er weer behoorlijk zin in want het was stampvol. Inmiddels ben ik er ook wel achter dat ik er nu te oud voor word. Ik kan wat slechter tegen harde geluiden en of dat nu komt door mijn leeftijd of de medicatie daar ben ik nog niet uit. Aan alles komt een eind dus de OLD moet het de volgende keer zonder mij doe. Maar.....het was wel errug gezellig en gelukkig smaakt het bier mij nog steeds goed en de dance-moves zitten er nog steeds soepel in...al zeg ik dit zelf!. 

De komende week afspraak bedrijfs arts en we gaan weer eens onder de MRI/PET/PET-CT. Ik kan ze nooit uit elkaar houden.

Amor Fati

1 reactie

Hoi tomcorver,,,mijn psa loopt weer op vorige week Total Skelet Scan gehad ,,,,,1 april krijg ik hier de uitslag van,,,,maar ik zie mijn einde nog niet inzicht,,,,en het bier smaakt mijn ook nog heerlijk,,,en hopelijk over 10 jaar ook nog ,,,we moeten nog lang niet opgeven,,, tenminste ik nog niet ,,,,,het is nog veel te fijn hier.

odio quid futurum

 

Laatst bewerkt: 20/03/2022 - 22:28