Zaterdag 16 oktober 2021 -Te druk om dood te gaan-

(foto boven het heerlijke gemaakte eten door CR met mijn vrouw op achtergrond)
De tekst in de titel zweeft al enkele dagen door mijn hoofd. Ik heb het gewoon te druk om dood te gaan. Komt ook mede omdat ik mij nog zo goed en fit voel. En doordat ik als ik aan het klussen, sporten (golfen, sorry), huishouden ben er niet aan denk en het er op lijkt dat ik weinig mankeer. Dan voel ik maar weer eens aan mijn hals , aan de lichte zwelling aan mijn schildklier en word ik gelijk weer terug geworpen in de werkelijkheid.
Het gegeven dat ik uitbehandeld ben zonder dat ik ooit een behandeling heb gehad blijf ik zo oneerlijk vinden.

De dag begon weer vroeg. Met m'n vriendjes H en E zoals voorheen alle zaterdagen in de vroege ochtend naar Zeewolde voor een rondje golf. Helaas heeft dit avontuur op deze schitterende golfbaan nog geen jaar mogen duren. Wat heb ik hier genoten van de omgeving, sfeer en het spel en wat een bijzondere mensen kom je tegen. Ik zal er langzaam afscheid van moeten nemen. Mijn hobby....mijn passie!  Vooral dat laatste maakt het moeilijker daar ik lang op zoek ben geweest naar een passie in mijn leven, deze gevonden heb en er nu afscheid van moet nemen.
Ik heb heel serieus de afgelopen maanden de afweging gemaakt om  nog een carriere-switch te maken naar een fantastische golfbaan waar ik een hele leuke baan aangeboden kreeg en heel graag aan de slag had gewild. Nog bedankt RSvH voor jou vertrouwen🙏.

Bij thuiskomst mijn zoon geholpen met deel 2 van zijn kamer verven. Echt een vader-zoon momentje. We hebben het vandaag "droog" kunnen houden. Misschien zijn de tranen ook wel een beetje op. Deze hebben in overvloed gevloeid de afgelopen week en het is even klaar lijkt het. De tranen komen vast nog wel terug in de komende perioden want dit is nog maar het begin.

Wat een enorme fijne schare vrienden hebben wij toch om ons heen. Soms te druk om iedereen te bedanken die  berichtjes/kaartjes/appjes sturen. Toch wel fijn hoor die media waar je iedereen binnen 1 seconde kan bereiken. Het lijkt met de kaartjes die de brievenbus in rollen wel de weken voor Kerst. 
Kerst......ook zo'n beladen woord in deze strijd. Hoe zal ik er met de huidige diagnose bij liggen tegen die tijd??

Gek maar waar.....je beleefd de dagen in een situatie als deze veel intenser.

Voor straks lekker slapen en morgen gezond weer op.

4 reacties

Hoi Tom, ik weet eigenlijk niet wat ik moet zeggen. Wat een vreselijke  diagnose heb je gekregen. Hoop zo voor je dat je nog wat extra tijd gaat krijgen om met de lieve mensen om je heen te delen. 

Ik ga je  volgen, Simone

Laatst bewerkt: 17/10/2021 - 08:18

Hee kanjer !! Ben nog steeds niet aan golfen toegekomen maar kleine geruststelling mijn huidige schoonma is Marshall op Zeewolde 🤣🤣 ! Dan maar petanque op de waltoren of bestaat die baan niet meer ? Dikke vette groet en x Nico 

Laatst bewerkt: 18/10/2021 - 17:59

Ooit heb ik die woorden ook uitgesproken... ik heb geen tijd om zo snel al dood te gaan... en geen zin...

Laatst bewerkt: 16/11/2021 - 14:51