Woensdag 9 februari 2022 -Nothing on the hand-

Het gaat eigenlijk allemaal wel aardig hier thuis en met mijn lijf. Vrouw-lief is inmiddels wel positief getest maar wie niet in Nederland de afgelopen tijd of heden? Liever nu positief dan vlak voor de komende vakantie. 

Wat 2 jaar geleden niet lukte ivm het uitbreken van corona gaat nu wel lukken. Wij hebben 10 dagen Aruba geboekt en heb er zo'n zin in. Het is inmiddels ruim 40 jaar geleden dat ik daar als 'broekie' het vaderland verdedigde als marinier maar van verdedigen kwam niet veel terecht. Ik was drukker met het uitgaansleven en de dames dan de hele dag turend naar de horizon of de vijand er aan zat te komen. Het was daar een schitterend jaar en heb gek genoeg heden nog steeds contact met oud-collegae die daar ook zo'n vervelende ervaring hebben mee gemaakt.🤣

Het blijft allemaal vreemd deze hele situatie. Hoe gaat mijn eigen en mijn familie hun toekomst er uit zien?

4 reacties

Tja, daar raak je een gevoelig punt Tom. Het niet weten hoe het met je naasten verder gaat verlopen is voor mij moeilijk te accepteren. Dat ik doodga, het zij zo. Maar dat het leven zonder mij doorgaat is toch een dingetje... Natuurlijk helemaal goed dat de wereld door draait. Stel je voor dat het door mij zou komen dat hij niet meer zou draaien🤣. Maar je snapt wat ik bedoel. Ik voel nu al een gemis voor later als ik er niet meer ben. Ik wil er gewoon bij zijn! Dat later nog maar even op zich laat wachten🙏

Laatst bewerkt: 09/02/2022 - 18:17

Bijna hadden wij elkaar na 40 jaar op Aruba dan weer ontmoet Tom, ook voor ons stond twee jaar geleden deze trip in de agenda.

Ben natuurlijk heel benieuwd naar jullie ervaringen, zeker na 40 jaar verandering. Ook ik heb veel herinneringen aan  tijd die we doorbrachten op het mooie eiland. Ik weet zeker dat het  een mooie en dierbare nieuwe ontmoeting zal zijn  met het eiland waar je ooit zoveel jaar geleden al zo van hebt genoten.

Veel plezier!

Ruud

 

Laatst bewerkt: 10/02/2022 - 10:54

Hoi Tom, je wordt natuurlijk gevolgd door je oude buddy's van de Mariniers. Hopelijk ga je nog mooie herinneringen ophalen op Aruba. Een rondleiding op Savaneta is altijd te regelen via Korporaal Dirk van H. Hou je taai QPO.

Laatst bewerkt: 11/02/2022 - 19:22

Hoi Ed, dank voor je berichtje. Volgens mij zit onze baks op Curacao en weet niet of hij ook 'regeert' over Aruba. Komt goed!

Laatst bewerkt: 12/02/2022 - 17:11