Woensdag 3 november 2021 -What the world needs now...is love sweet love- ....-

Zijn we weer!
De titel van vandaag (What the world ....) kwam ineens bij mij op. Ouderen onder ons kennen dit liedje. Denk dat de titel van dit liedje heel toepasselijk is in  deze huidige tijden. Dus vandaag geen foto maar een liedje.

Wederom een dag omgeven door lieve mensen. Eerst bestralen, daarna een interview voor een medisch maandblad over mijn "ziekte" en 's-middags bezoek aan de kerk (reden ??) en een heerlijk diner bij JK en KK. En wat een heerlijke avond en wat een mooie gesprekken over leven en dood (en andere leuke onderwerpen).

Inmiddels 1 maand (van de 3) die mij gegeven werden toen ik mijn diagnose kreeg voorbij. Is niet bepaald voorbij gevlogen maar als iemand mij zou zeggen dat het 6 maanden geleden was zou ik het ook geloven. Weer zo goed als geen last van wat dan ook. Ik merk wel dat alcohol mij in deze tijden helpt maar dat ik hiervoor ook moet oppassen. Het blijft verradelijk  goedje en verdoofd mij prima.

Gisteren een gedeelte van mijn golfset verkocht. Snik!  Morgen weer meer.....ik ben moe. Welterusten😴

3 reacties

Jazeker, dit is een heerlijk nummer. Wat een druk programma, maar ook wel fijn met alle mensen die er voor je zijn.  En mooi om je blog te volgen...😘

 

 

 

 

 

Laatst bewerkt: 04/11/2021 - 12:26