Donderdag 04 november 2021 -Another happy day-

(foto: met GJK en LB die mij  vandaag hadden mee genomen voor een lunch in Lage Vuursche. Wat lekker ...en wat een gebaar!)

De dag begonnen met een kateršŸ¤•. Het was qua hoeveelheden en soorten  gisteravond toch wat meer dan geplanned maar ach....je leeft in dit geval maar 1 keeršŸ¤£

Voor het eerst begin ik mijn slokdarm te voelen na alle bestralingen of is het dat de kanker zich dan toch door alles heen vreet. Het slikken gaat wat moeizamer maar eten en drinken gaat nog goed.  Morgen maar even melden als wij weer een gesprekje hebben met Dr. Radiation. Ik probeer optimistisch te blijven ondanks dat ik veel over de komende dood praat en gedurende de dag lijkt het dat alles in de krant, tv en media over dit onderwerp gaat. Is dat het jaargetijde of heb ik nu ineens een speciale antenne hiervoor ontwikkeld? Ook best wel vermoeiend daar ik aan de andere kant de afgelopen weken geleefd heb alsof er niks aan de hand was. Maar wat ben ik eigenlijk teleurgesteld in mijn lichaam ondanks dat ik altijd heb geweten dat ik niet oud zou worden.......

Binnenkort wil ik contact gaan zoeken met lotgenoten op dit forum en brengt de vrouw die mij gisteren heeft geinterviewed mij in contact met andere "uitbehandelde" kanker patienten. Dat wordt nog wat maar wil dit wel aan. 

Het blijft allemaal onwerkelijk!

Wil je mij prive berichten?  tlkorver@gmail.com

2 reacties

Veel sterkte, liefde en wijsheid gewenst voor jou en je dierbare die je omringen.

Groet, Ruud

Laatst bewerkt: 05/11/2021 - 12:09

Ondanks de shit die je overkomt, loopt ook jouw humor als een rode draad door jouw blogs. Een lach en een traan... sja.. 

Ik heb bewondering voor je! Laat dat vooral duidelijk zijn!

Heftig dat je nu last krijgt van de bestralingen. Maar wil toch ook zeggen dat ze hun werk aan het doen zijn? Dat mĆ³et gewoon!

Laatst bewerkt: 16/11/2021 - 15:51