Woensdag 22 december 2021 -Ver vooruitzien is zinloos-

Tsja....die titel....niet echt optimistisch maar is wel hoe ik er in sta.

Het gaat goed hier in Amersfoort. Wel wat moe en wat minimale bijwerkingen van de Lenvatinib maar is nog bij te houden. Vrijdag a.s. weer controle en dan op naar de Kerst!

Wilde alvast iedereen die dit leest en een ieder op Kanker.nl ondanks alle beslommeringen een rustige Kerst toe wensen. Het zijn wel weer dagen dat je even stilstaat bij je dierbaren om je heen. Wat doet dat toch met de mens....Kerst.

Foto geeft mijn project van de dag (en morgen) aan. Mijn elektrische fiets ligt elektrisch uit elkaar maar krijg deze niet meer goed in elkaar.  Maar ach....dit probleem valt toch in het niet................

2 reacties

Mmmmhhh tja.. If it ain't broken, don't fix it. Of je moet er gruwelijk verstand van hebben. Zo heb ik met mijzelf al op jeugdige leeftijd met mijzelf afgesproken dat ik van herstellingen en afstellingen van motoren afblijf. Na ampele handelingen bleek de motor altijd slechter te lopen dan voorheen. Maar voor de rest geldt: ik kan alles, tenzij het tegendeel bewezen is. Maar van een elektrische fiets blijf ik af.

Succes ermee.

Laatst bewerkt: 22/12/2021 - 21:46

Voor een nippeltje en een boutje en een moertje, draai jij je hand niet om.

Fijne, lieve, warme mooie dagen, Tom en gezin xxxx

Laatst bewerkt: 23/12/2021 - 07:34