Vrijdag 22 oktober 2021 -Ik heb reden om gelukkig te zijn als ik verdrietig ben-

(foto: ik moet er nog steeds om lachen)

Wat ben ik toch enorm gezegend met zoveel fijne personen om mij heen. De tijd die ik nog mag krijgen is waarschijnlijk te kort om met allen nog tijd door te brengen. Ik doe mijn best!

Heerlijk gegeten, gedronken en het leven besproken met mijn "nieuwe vrienden". Als zij dit lezen weten degene precies wie ik bedoel. Zoals wij ook al concludeerden ... hadden wij dit maar vaker gedaan. Vraag blijft of wij dan zulke diepe gesprekken zouden hebben of dat het over alledaagse problemen zou gaan. Ondanks de  gesprekken over de dood heb ik ook alles redelijk los kunnen laten.

Mij geliefde vrouw Z is vanmiddag met haar vriendinnen bootje gaan varen hier in de buurt. Je moet er maar zin in hebben om met code oranje het water op te gaan om je dan daarna tot de laatste draad nat te laten regenen. Wel stoer van jullie!

Tijdens het diner met mijn 60+ vrienden kwamen wij tot de ontdekking dat dit nummer van Charles A. de mooiste Franse chanson was/is.

Oh ja...en ik ben ook nog voor de 2e keer bestraald vandaag maar dat vergeet je weer snel na zo'n fantastische avond.

Welterusten!

 

3 reacties

Fijn dat je het ook nog zo goed kunt hebben. Dat niet alles doordrenkt van zorg en verdriet.

Had ieder dat maar. Tel je zegeningen.

💝

Laatst bewerkt: 23/10/2021 - 02:13

Ik herken je gevoel, ik kan ook nog steeds enorm gelukkig zijn met alles wat ik heb. En dan heb ik het niet over materiële dingen.

Tja, Charles A..... Hij krijgt inderdaad een hoge notering!

Laatst bewerkt: 23/10/2021 - 15:06