Zaterdag 23 oktober 2021 -Veel te doen-

(foto:  10 augustus 1998 te Las Vegas.......zie je dat ik nooit normaal op een foto sta? Zelfs niet  als ik ga trouwen 🤣)
De dagen worden intenser en gaan bewuster voorbij. Ik heb nog steeds zin in de dag van morgen misschien ook doordat er nog veel te doen is. Er is ook tijd natuurlijk voor ontspanning maar het "malen" in je hoofd gaat door. Tevens moet ik oppassen dat ik mijzelf niet voorbij loop met alle afspraken die ik maak. Ik wil ook gewoon de mensen nog zien die mij dierbaar zijn.

Wat een waardeloze dag op de golfbaan vanmorgen. Ik sloeg (bijna) alle ballen te dik, te dun, shanken etc. en denk dat dit mijn slechtste ronde ooit was op een 9-holes baan. (60 slagen) De motivatie is natuurlijk minder en misschien wordt de energie ook wel langzaam minder. Maar gelukkig.....mijn buddies op de baan HB en EF waren ook niet best!

Sinds tijden zelf weer een gekookt. Kon mij bijna niet meer heugen wanneer ik dat voor het laatst had gedaan. Nu worden wij door onze geliefden, zo noem ik onze meest fantastische vrienden dan maar, enorm verwend met eten wat gebracht wordt (t/m rijsttafels aan toe) of worden door allen uitgenodigd. Wij nemen deze uitnodigingen erg graag aan in deze turbulente tijden.

Je geloofd het niet maar morgen komt onze "hof fotograaf" om mij te proberen eens normaal op de gevoelige plaat te krijgen. Er is de afgelopen 25 jaar geen foto gelukt waar ik normaal op sta. Zelfs de beste foto die van mij bestaat wil je straks niet op de kist hebben staan. Of bij deze een uitdaging in mijn vrienden/familie kring mij een foto te laten zien waar ik normaal op sta!🤣

Morgen wederom een druk programma met o.a. mijn euthanasie verklaring. Je moet het maar verzinnen😢. Komende week 4 x bestralen. Ik hoop zo dat alles in mijn hals/nek een beetje normaal blijft werken.

Welterusten, slaap zacht!

3 reacties

Jee Tom, wat heb jij veel te verwerken in een maand tijd zeg! Heel triest dat het al is uitgezaaid anders zou ik - als absolute leek - zeggen 'wip dat ding er uit'. Maar dat heeft dus geen zin meer.  Hendrik Groen, 1 van mijn favorite schrijvers, hij is zo humoristisch en jij heb dat ook. Toen ik naar dat 'martini' plaatje keek schoot ik ook direct in de lach.   Maak er het beste van, met een lach en een traan. 

Trouwens, die mannekop naast mijn naam klopt ook voor geen meter. Zal er snel wat aan moeten doen.

Laatst bewerkt: 24/10/2021 - 08:05

Ik bewonder je Tom, wat een enorme positiviteit. Natuurlijk zul je ook 'je momenten' hebben, zoals wij hier allemaal. Ik hoop dat je nog lang blijft schrijven, ik geniet van je verhalen! Liefs, Simone

Laatst bewerkt: 24/10/2021 - 08:29