Vrijdag 17 december 2021 -Only time will tell-

Titel van vandaag "only time will tell"  hoorde ik vanmorgen (vrijdag)  in de auto op weg naar het UMC. De Nederlandse band Earth&Fire was in mijn jeugd mijn favoriet. Twee maal live in de Flint Amersfoort gezien ergens in de 70-er jaren en behalve Jerney was ik vooral onder de indruk van het Hammond orgel met Leslie-box die deze Hammond zo'n mooie galm geeft. Alle LP's had ik van ze en vond het de beste NL band van die tijd. De titel van dit nummer  is nu wel heel toepasselijk in mijn leven. BTW: hoe zou het heden met Jerney gaan?

Vanmorgen eerste controle in het UMC na gebruik nieuwe medicatie. Bloeddruk en alles was in orde en de beide artsen keken mij erg verbaasd aan daar ik geen bijwerkingen had. Nu had ik er wel op gerekend  en heb de afgelopen dagen met geknepen billen zitten wachten op wat er zou komen. Niks dus! In een flits ging er de afgelopen dagen door mij heen dat het misschien helemaal niet werkt.  We zien wel!

Vanavond had ik voor de verandering weer eens een verjaardag met hele lekkere wijn en hele lekkere hapjes. Het smaakt mij allemaal zo goed. Ik ga er steeds meer van genieten. Dank je E. F. 

3 reacties

Och wat nog een jong meiske. Ik luisterde eerst op de telefoon, maar na een paar noten toch maar bluetooth aangezet en over de Harman Kordon geluisterd. Ik had ook een plaat van ze volgens mij dezelfde die jij hebt. Staat Venus er ook op? Later nog Andromeda girl gekocht. Moet je maar eens luisteren, heel opzwepende muziek.

Laatst bewerkt: 19/12/2021 - 21:55

Andromeda girl nooit een goed album gevonden, sorry!

Met Venus bedoel je Shocking Blue?

Laatst bewerkt: 19/12/2021 - 22:57