Vrijdag 15 oktober 2021 -Een mooie dag-

Golf

Wat een dag! Eerst mijn lieve vriendinnetje MK bezocht en dat was met een lach en een traan. Het  is mij nog al wat als je elkaar na een tijdje weer ziet en de gesprekken zijn nu zo anders. Wat een fijn persoon. Het blijft onwerkelijk deze hele situatie......

Met de jongens na lange tijd weer een rondje golf gelopen op de Hoge Kleij in Amersfoort. Wij hadden elkaar al even in levende lijve niet gezien dus het was ook even wennen hoe de gesprekken te beginnen.  Ik vind het fijn als er gevraagd wordt hoe ik hier mee omga en wat het met mij doet. Het was heel onwerkelijk om weer samen te zijn en het leek wel alsof er helemaal niks aan de hand was in mijn lichaam. Ik voelde niks vreemds en was een goed gevoel.
Tijdens het rondje gebeld door het UMC voor afspraken komende dinsdag. Dat wordt nog wat en wordt het weer de harde realiteit. Bestralen.......🥵
De biertjes, hapjes  en wijntjes smaakte zo goed. Lang geleden dat ik mij zo prettig voelde met jullie. Dank E, M en H. Tot morgen!

5 reacties

Wat fijn om te lezen dat er in je omgeving mensen zijn die tijd met je willen doorbrengen en je vreugde geven in deze zo onwerkelijke tijd. Voor mij is het nu 4 jaar geleden dat het hele traject net begonnen was, ben er elke jaar rond deze tijd weer even mee bezig. Nu met jou verhaal erbij nog meer en wederom het besef hoeveel geluk ik had, maar ook hoe oneerlijk het is dat anderen, zoals jij nu het een stuk slechter treffen.  Geniet van je weekend, de positieve energie die je krijgt van de mensen om je heen zullen je zeker door de komende tijd helpen.

Lieve groetjes,

Caroline

Laatst bewerkt: 15/10/2021 - 23:17

Wat aardig van je Caroline dat je de moeite neemt te reageren. Doet mij echt goed. Hoop dat je mijn blog wil blijven lezen. Het geeft mij een goed gevoel om mijn verhaal met anderen te delen. Liefs, Tom

Laatst bewerkt: 16/10/2021 - 22:17

Jazeker ik blijf je volgen, heb toch wel heel veel bewondering over hoe jij met dit alles omgaat, onvoorstelbaar!

Lieve groet,

Caroline

Laatst bewerkt: 17/10/2021 - 20:23

Fijn dat je zoveel mensen om je heen hebt die dagen een gouden randje voor je willen en kunnen geven! Zó belangrijk dit! Je staat er niet alleen voor, ook al ben jij alleen degene die het allemaal moet ervaren en doen. Steun krijg je onvoorwaardelijk en dat is ontzettend waardevol. 

Gesprekken die ineens een heel andere inhoud krijgen. Een andere betekenis ook.. Toch mooi dat het kan! Wat je voornamelijk ook aan jouw eigen instelling te danken hebt!

Bizar is dat hè... te weten dat je zó gvdories ziek bent en daarvan dan niets te merken! Kanniewaarzijn! Toch?

Knuffels van mij xxxx Hebe

Laatst bewerkt: 16/11/2021 - 14:48