Donderdag 14 oktober 2021 -Dikke vette pech-

'Dikke vette pech' dat is wat ik in een omschrijving in een artikel vond  over mijn kanker soort. Daar begint het wel langzaam op te lijken inderdaad. Waarom nu net die soort die mij treft?

Na een goede nachtrust de dag weer op tijd begonnen. Het was weer klus-dag daar dat er gisteren niet  van kwam. Het was gisteren nou niet bepaald een 'goede' dag. Het vloog mij letterlijk en figuurlijk flink naar de strot. Dat naar -de strot- vliegen is wel een hele toepasselijke  omschrijving in deze.
Enkele wandjes in de gang geverfd en de garderobe aangepast/verbouwd. Het klussen geeft mij veel afleiding en voorkomt dat ik de hele tijd aan die k*t-kanker moet denken die welig in mijn hals rondspookt maar mij gelukkig (nog) niet belet in mijn dagelijkse leven.

Het was erg leuk dat mijn collega Hans langs kwam. Heerlijk gekletst over het geloof en het leven en volgens hem is er straks in het hiernamaals toch van alles te doen. Ik ben 'benieuwd' 🤔. En oh wee er niks te doen is Hans!🤣
Gezellig samen een wandeling naar de Gamma gemaakt. Tsja.....in zo'n situatie kijk je uit naar zulke 'uitjes'. Je kan er maar beter om lachen.

In morgen heb ik alweer veel zin hoe vreemd dat ook klinkt: Eerst  naar mijn (golf)-vriendinnetje Mieke. Het zal voor haar niet mee vallen mij zo te zien in deze hoedanigheid met alles wat er eerder dit jaar gebeurd is. 
En....eindelijk weer een rondje golf met 'the boys'. Ik ben benieuwd hoe dat zal gaan na weken 'rust'. Mijn grote hobby.......🏌️‍♂️
Iedereen een goede nachtrust gewenst. 🥱😴

2 reacties

Dat is het ja, dikke vette pech. Er is geen reden voor kanker, kanker krijgen is vet pech. 

Weet dat je hier ook je ei mag leggen - júist mag leggen - als je je zwaar klote voelt. Ofwel, alles mag. Vooral doen wat en hoe het voor jou goed voelt.

xx Hebe

Laatst bewerkt: 16/11/2021 - 14:43