Dinsdag 16 november 2021 -Ouwe Lullen Disco-

Het zou de week worden van de "Ouwe Lullen Disco" hier in Amersfoort waar ik in de afgelopen jaren enkele malen ben geweest met de boys. Dat was altijd dikke pret en nog meer als wij eerst ergens stiekem gingen indrinken. Ja ook 60-jarigen doen dat heel soms nog.  En dan met  muziek van KC & the Sunshine band,  Cool & the Gang en weet ik veel wie uit de bekende disco 70 en 80-er jaren toch nog een dansje wagen. Weer even "forever young" maar dan moet je wel je ogen dicht doen.
Het is mij eerder overkomen dat ik op dit festijn dames tegen kwam waar ik 40 jaar geleden ook mee op de dansvloer heb gestaan. Maar ach....na een paar biertjes doe je net alsof je nog 20 bent. Ook ik ben 40 jaar ouder geworden.
Helaas gaat het feest niet door. De aangescherpte corona-maatregelingen hebben dit leuke uitje weer eens gedwarsboomd.

Wederom met Zwaan een bezoek aan het UMC gedaan voor een gesprek met de Kankerdokter. Dezelfde van vorige week die mij had voorgedragen om met mij een experiment aan te gaan met een bestaand medicijn (Lenvatinib). Dat gaat dus plaats vinden in de komende 2 weken. Ook een uitslag gehad van de scan van gisteren. De bestraling heeft goed zijn werk gedaan en de echte "bottlenecks" in mijn hals zijn zo te zien tot staan gebracht. Ondanks dat de enkele plekjes op mijn longen wel iets waren vergroot (niet bestraald) toch een soort reden van vreugde. Op naar het volgens voorjaar wat voor mij dus al vrij vroeg in dit verhaal een doel was. Ik wilde in ieder geval nog een keer de blaadjes aan de bomen groen zien worden.
Later deze week nog een keer naar de UMC om mij te testen of ik lichamelijk ok ben voor bovenstaand medicijn. Ik heb er alle vertrouwen in want ik voel mij goed.

Oh ja...wij hebben vandaag zonnepanelen gekregen (lees: gekocht). Komt mooi uit want die 2 kinderen van ons verbruiken meer stroom dan een hele etage in een verzorgingshuis. Was in 1 ochtend gepiept. Dat het maar een zonnig voorjaar mag worden☀️.

Morgen word ik weer eens verwend door mijn vriendjes. Hele dag golfen op The Dutch. Een van de mooiste golfbanen van Europa. Hoop dat ik de slaap kan vatten van de spanning en ik hoop zo dat ik geen flater sla op die mooie baan morgen. Vooral op zo'n baan heb ik het idee dat elke misslag door een ieder wordt gezien. Of.....er loopt scout rond😅
Slaap lekker een ieder!

3 reacties

Goeiemoggel Tom! Wát een mooie en opgewekte manier van beschrijven! De innerlijke kracht en positiviteit zijn zeer goed voelbaar!!

Mooi verhaal om te lezen! Keep on dancing!!

Groet, Reint

Laatst bewerkt: 17/11/2021 - 09:03