Vier de mijlpaal

Een half jaar geleden schreef ik in mijn vijfde blog "Mijlpalen op gevoel" dat ik uitkeek naar de dag dat mijn dochter naar school zou mogen. Vandaag is het zover! Een klein beetje illegaal, want officieel mag een kind pas op de dag NA de vierde verjaardag naar school.

Gisteren hebben wij haar vierde verjaardag al gevierd met de familie. Een van de verrassingen voor haar was dat ik een dag van te voren stiekem haar oudere broer voor de eerste keer muziekles heb gegeven. Hij had "Happy Birthday" ingestudeerd aan de hand van z.g.n. cijfermuziek die ik zelf geschreven heb. Hierbij zijn de toetsen op het keyboard genummerd, zodat hij weet welke noten hij moet aan slaan.

De verrassing voor mijzelf was dat ik totaal onverwacht het eerste voordeel heb ontdekt van het hebben van een stoma! De stomazakjes zijn voorzien van luchtfilters die je tijdelijk kunt afplakken met stickers wanneer je in bad gaat etc. De koolfilters die de geurtjes zuiveren kunnen namelijk niet tegen veel water. En laten die stickertjes nu ideaal zijn om op de toetsen van het keyboard te plakken (zie foto)!

Morgen hang ik weer aan het infuus dat hoort bij dag 1 van de zesde kuur. Maar over een paar uurtjes gaat deze trotse vader eerst zijn dochter uit school halen!



4 reacties

8 februari 2016 om 17.10
Hoi Vincent,
'n gat in de markt :) stoma stickers om je kind piano te leren spelen:)
Wat n leuk verhaal en hoe fijn dat je je dochter zelf van school hebt kunnen halen.
Veel sterkte morgen bij weer een dag van kuren.
Hartelijke groet
Gerdine
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Hoi Vincent,

Wat een mooi en leuk verhaal. Fantastisch hoe jij met dit alles omgaat! Wat een humor!

Warme groet, Maria

Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Ha Vincent,

Wat geweldig nieuws!!
Gefeliciteerd met je dochter. Wat goed nieuws dat je zulke goed uitslagen hebt gekregen. Echt wel een wonder.
Ik hoop dat je nog vele verjaardagen mag beleven met je familie.
Groetjes, Lineke
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14