Oranje

Ergens ver weg gestopt op mijn bucketlist staat het bijwonen van een EK of WK wedstrijd van het Nederlands Eftal. Helaas speelt Oranje sinds het WK in Brazilië ongeveer net zo slecht als dat ik mij voel halverwege een CapOx kuur. Traag, onoplettend en vooral ongeïnspireerd.

Gezien de voetbal uitslagen van afgelopen zaterdag zal ik dus de kanker minimaal twee jaar langer koest moeten zien te houden nu het EK 2016 vrijwel uit zicht is geraakt. Zodat ik morgen vol goede moed hoop te kunnen beginnen aan de derde kuur, ondanks een hardnekkige verkoudheid en de kwalijke verschijnselen van het hand-voet syndroom tijdens de afgelopen 10 dagen.

Oranje bedankt!!

PS I: Over mijn persoonlijke kwalificatierace voor deelname aan HIPEC is er geen nieuws te melden, de datum voor de CT scan is nog steeds niet bekend. Update 13-10: de moeder van alle CT's zal vrijdag 30 oktober gemaakt worden. Uitslag na 1 of 2 werkdagen.

PS II (13-10): Helaas verhoogde leverwaarden (ASAT, ALAT, LDH). Kan door de Xeloda komen, door supplementen (die nu helemaal verboden worden, arts heeft o.a. een hekel aan paddenstoelen) of door...... levertumoren. Want een hartaanval of een leverontsteking heb ik zeker niet. Tumoren zijn onwaarschijnlijk maar het kan in theorie wel, waardoor ik toch wel wat de kriebels krijg, los van de kriebels veroorzaakt door de Oxaliplatin dat op het moment van het schrijven van deze update, langzaam mijn lijf binnen druppelt.

PS III (13-10): Gezien de leverwaarden en andere klachten is besloten de dosis Xeloda met 25% te verminderen helaas. Past wel goed bij dit blog want het Nederlands Elftal heeft voor mijn gevoel te vaak op 75% gespeeld.