Badeendje

Beste mensen,

Even een kort blogje om te laten weten dat ik aan het einde van de middag thuis ben gekomen, met dank aan mijn overbuurman voor de lift. Mijn 'souvenir' doet best aardig zijn dingetje en ik ben vanmorgen verlost van 55 zwerende krammen/nietjes, de twee maagsondes en de meeste andere hechtingen.

Ik ben dankbaar voor hoe de 12 dagen na de operatie verlopen zijn. De roomservice en eten waren goed. De kamer was luxe en met het overgrote deel van het personeel had ik een klik. In de eerste week moest het personeel -vanwege de chemo die ik gehad heb- een geel plastic schort aan als extra bescherming. Of zoals de verpleegster met de hoogste aaibaarheidsfactor zei: ik voel me net een badeendje. Vandaar dat ik haar een geel drijvend presentje van de Intertoys cadeau gedaan heb. De rest van het team moet het doen met snoepgoed. Alleen tussen mij en een nogal passieve jonge zaalarts komt het niet meer 100% goed denk ik.

Morgen ga ik maar mijn tassen uitpakken en de papieren lezen die ik meegekregen heb, zoals de 3 A4-tjes waarin opgesomd staat wat voor medicatie ik allemaal gehad heb en een kort verslag van de operatie. Levert hopelijk wat bruikbare moeilijke woorden op voor Wordfeud/Scrabble.

Het dagelijkse ontbijt op bed zal ik denk ik als eerste gaan missen!


4 reacties

Hoi Vincent, Heel fijn om te lezen dat je weer thuis bent. Nu weer lekker opknappen en de draad weer oppakken. Ik wens je een mooie jaarwisseling toe te midden van al je geliefden. Met een hartelijke groet, Marenov
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
29 december 2015 om 11.31
Hi Vincent,
Volg al lang je blogs, wil steeds een reactie plaatsen maar sta steeds "met mijn mond vol tanden". "bang" iets verkeerds te schrijven. Toch nu een reactie: ben erg blij voor je dat je thuis bent bij je gezin in de hoop dat je je weer met hun liefde beter zult gaan voelen. Hoe goed de verzorging in een ziekenhuis ook is, thuis knap je het snelst op.
Hartelijke groet
Gerdine
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
@ Gerdine. Voel je a.j.b. vrij om te schrijven wat je wilt in een reactie!

Alle 75 reacties of zo die ik nu gehad heb op dit blog zijn mij even dierbaar. Verder heb ik door mijn jeugd en het werk dat ik doe een olifantenhuid gekregen, zodat iemand wel heel erg zijn best zou moeten doen om mij te kunnen kwetsen! Zelfs de laboranten die een infuus een hand willen zetten, klagen over mijn taaie huid!


Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
29 december 2015 om 18.24
Vincent, jouw reactie doet me goed!
Vele blogs raken me diep, die van jou zeker!
Zelfs tegen mijn gezin, familie heb ik het over Vincent, die nooit gerookt, gedronken heeft en toch verdorie zo ziek moet worden. (Ik heb helaas veel gerookt, zeker de laatste jaren door veel stress (wat uiteraard eigenlijk géén excuus mag zijn maar wat ik wel aldus gebruikte), misschien daarom en jouw te jonge leeftijd hakt jouw verhaal er diep in bij mij. Maar wat schiet jij daar mee op? Helemaal niets. i'll cross my fingers! Voor iedereen op deze site maar voor sommigen onder de bloggers, waaronder jij dus, krijg ik mijn vingers bijna niet meer uit elkaar.
lieve groet
Gerdine
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14