2022-06-13 Leverwaarden OK prednison bijna afgebouwd

Bij de laatste controle bleken beide leverwaarden in orde!!
Dus ik mag nu ook helemaal van de prednison af, echter dit moet toch nog steeds geleidelijk. Nu zit ik op 5 mg tm einde vd week en daarna ik geloof nog een week 2,5 mg voordat ik helemaal mag stoppen. Dit omdat er een risico is dat het terugkomt. Kan dus nog even spannend worden als ik straks helemaal niks meer neem.
Eind vd maand weer een scan. Dan wordt het (ook) even spannend.
Tot zover.

 

2 reacties

Fijn dat de leverwaardes ok zijn. Hoop dat je goede uitslag van de scan krijgt.

Groetjes Petra 

Laatst bewerkt: 13/06/2022 - 19:12

Goed om te lezen dat de waardes goed zijn. De scans zijn elke keer weer een bibbermoment en ik hoop dat het weg blijft voor je.

Laatst bewerkt: 13/06/2022 - 19:42