Werken en andere verplichtingen ;)

Regelmatig bloggen schept toch ook wel een beetje een verplichting :). Ik had er in mijn vorige blog melding van gemaakt dat de radioloog aan had gegeven dat de echo er goed uitzag. Afgelopen dinsdag was de officiële uitslag. Aangezien deze week ook mijn baan van start is gegaan had ik het naar mijn gevoel "te druk" om een nieuw blog te schrijven en dit met de gedachte dat de echo al onofficieel goed was beoordeeld. Tot ik gisteren en vandaag via een privé bericht van twee lotgenoten de vraag kreeg hoe de uitslag dinsdag was.Heel erg lief dat er zo meegeleefd wordt. Dus toch maar even een update. De echo zag er heel goed uit en ik mag nu voor het eerste een halfjaar wegblijven. Aan één kant heel spannend maar aan de andere kant ben ik er heel erg blij mee. Rond de controles loopt de spanning toch wel erg op en fijn als dat niet meer iedere 3 maanden is. Natuurlijk mag ik, als ik me ongerust maak, altijd eerder een CT aanvragen.
Mijn eerste week "werken" zit er ook op. Ik ben deze week maar 2 x 4 uur geweest en dat was om te beginnen ook wel genoeg. Alles nieuw, zoveel opnemen, wat kost dat een energie!! Volgende week werk ik ook maar 2 x 4 uur maar dat heeft er meer mee te maken dat ik nog niet echt een eigen werkplek heb. Vanaf die week erna hoop ik dan 3 x 4 uur te gaan werken. Het lijk me leuk en het is heerlijk om waar deel uit te maken van het arbeidsproces.
Nu net thuis, heel moe op de bank, maar ook heel voldaan!

5 reacties

Fijn Mieke. Zowel je uitslag als je werk. Wel ff zachtjes aan verder hè. Het is heel gemakkelijk om je eigen voorbij te hollen. XX J&T
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Bedankt voor je bericht en fijn dat alles goed was. Doe rustig aan en geniet van al het moois wat op je pad ligt!
Knuffel xxx
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Jippiiee! Wat heerlijk dat de uitslag goed was. Misschien krijg je langzamerhand weer wat meer vertrouwen in je lijf. Luister goed naar je lichaam en neem je rust als het daarom vraagt. Steeds weer een stap vooruit. Niet te snel willen dan komt alles goed. Je bent zeker op de goede weg. Heel veel succes.
Liefs
Agnes
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14
Wat een fijn bericht, las het net pas ( terug van vakantie). Goed om weer te werken, dat leidt af en stapje voor stapje je ritme terug vinden. Succes en hoop af en toe wat van je te horen, liefs Corine
Laatst bewerkt: 05/07/2017 - 19:14