Op naar 2018

Jaarwisseling 2017/2018. Veel gaat er door me heen.3 jaar geleden al weer dat kanker op zo'n verwoestende manier in mijn leven kwam. Als ik terug kijk overheerst een blij gevoel en ben ik blij dat ik zover ben. Maar af en toe zijn er ook de donkere kantjes. Vermoeidheid, een lekkage van mijn stoma, een griep die wel overgaat maar de hoestklachten niet. Er is een angst mijn leven binnengeslopen, die ik goed in de kast kan zetten maar er af en toe uitkomt en dan soms moeilijk weer weg te stoppen is. Dit zal herkenbaar zijn voor veel lotgenoten denk ik. Mijn jaarwisseling laat ik er niet door verstoren. Er komt heel veel familie logeren en we gaan er een leuk en warm feest van maken. Ik wens iedereen een hele goede fijne jaarwisseling en speciaal mijn lotgenoten die zo hard aan het vechten zijn om deze nare ziekte te overwinnen of om het laatste stuk dragelijk te maken IK WENS JULLIE ALLES WAT JE NODIG HEBT VOOR 2018!!!

6 reacties

Lieve Mieke, voor jou en je familie eveneens een hele fijne jaarwisseling toegewenst, dat je heerlijk geniet
van alle dierbaren om je heen en dat 2018 heel veel moois mag brengen!!
Liefs karin
Laatst bewerkt: 31/12/2017 - 09:38
Lieve Mieke. Die schaduw die in je leven is gekropen, zal nooit meer verdwijnen. Die is ook niet altijd weg te zetten. Helaas. En dankjewel voor je lieve wens voor het nieuwe jaar. Jullie ook alle goede wensen voor 2018. Liefs, Joke en Tom
Laatst bewerkt: 31/12/2017 - 10:50
Lieve Mieke, ondanks de schaduwen hoop ik dat 2018 een geweldig jaar voor je mag worden in alle opzichten! Geniet van de familie!
Laatst bewerkt: 31/12/2017 - 11:11
Lieve Mieke,
voor jou en je dierbaren ook een geweldig 2018 en dat dat jaar je maar veel mooie dingen mag brengen!
Laatst bewerkt: 31/12/2017 - 20:50
Heey Mieke. Ook ik wens jou en je dierbaren een geweldig 2018 toe. En dat met die schaduwen zal misschien wel nooit helemaal verdwijnen, maar ook dat zal steeds meer gaan wennen (weet ik van mezelf) Liefs Kitty
Laatst bewerkt: 09/01/2018 - 22:14