Thuis zijn & De uitslag

Wat is het toch goud waard om weer in je eigen omgeving te zijn .! Je eigen huisje , gezinnetje om je heen , eigen bedje , eigen spulletjes .

Wel had ik heel veel pijn eenmaal thuis , vooral de nachten waren Terror nachten. 2 nachten niet geslapen door de pijn .! Ook de pijn in me linker lies/been was erg aanwezig , mijn linker been functioneert ook nog niet 100%.

Maandag was ik thuis gekomen , dinsdag belde de verpleegkundige hoe het ging.? Ik vertelde dat ik toch veel pijn had ook door de darmen , de ontlasting die er nog niet was. Ze vertelde dat ik de clisma moest gebruiken dinsdags middag en jawel daar kwam een beetje gelukkig . Nog nooit zo blij geweest hihi .!

De nacht van dinsdag op woensdag was weer met pijn maar wel zonder de darm pijn. Maar ook niet geslapen en de pijn zat weer op een cijfer van 8/9 hoog dus .! 

Woensdag belde de verpleegkundige op hoe het was , ik moest toch even terug komen om te laten checken. 

14.30 moesten we er zijn , even een echo gemaakt en gekeken en gevoeld bij de wond . Ik had toch echt gewoon de pijn van binnen , de hechtingen van binnen , de eierstokken die vast zijn gemaakt. De darmen die aan de kant hebben gelegen en weer op zijn plek moeten komen. Er is natuurlijk ook veel weggehaald in mijn buik , dus daar kwam de pijn vandaan.

Verder zag het er gelukkig gewoon goed uit .! De pijn in mijn linker lies/been , is omdat er helaas waarschijnlijk een zenuw is geraakt tijdens de operatie . Dit kan nou eenmaal gebeuren en kan weken/maanden nodig hebben om te herstellen hiervan .

Wel heb ik zwaardere pijnstilling mee gekregen , morfine pillen die binnen 5 min werken .

De nacht van Dinsdag op woensdag ging door de morfine weer iets beter .! Wel rond half 1 wakker geworden door de pijn dus nog een morfine pil genomen .

Zo lief hoe mijn man voor mij en lina zorgt , hij doet echt alles in huis en alles voor mij en lina .! Wat ben je dan rijk .! 

Ook lina zorgt zo lief voor mij .! Ze helpt me met lopen , pakt mijn hand vast . Als ik zeg ik moet plassen rent ze naar de wc , deur open , lamp aan voor me. Als ik pijn heb rent ze naar “Paraseetomol” en geeft die dan aan me .!

Blij als ik dalijk weer een hele mama ben en weer voor haar kan zorgen.!

Ook haar poppen , knuffels , alles is ziek en moet een sneetje en in het ziekenhuis blijven .! Zo verwerkt mijn vriendin dit allemaal .!

Stapje voor stapje gaat het steeds wat beter met me .!

Eindelijk is het dan 7 Januari , 10.15 moesten we in het ziekenhuis zijn.

Yeahhh , goed nieuws gekregen .! 

Ik ben schoon .! 🎉🎉🎉

Vanaf nu 2 jaar elke 3 maanden op controle blijven .

Dit nieuws wil je horen ben zo ontzettend opgelucht nu .!

Maar ook ben ik erg vlak/emotieloos de laatste weken. Dit ook besproken met de case manager , dit stukje gaat nog komen. 

Hier krijg ik hulp bij waar nodig. 

10 februari mijn volgende afspraak weer in het Catharina .

7 reacties

Hallo Danielle. Van harte gefeliciteerd met deze gunstige uitslag. Wat een opluchting. Maar dat dit nog moet dalen is zo begrijpelijk. In korte tijd is er zoveel gebeurt. Belangrijk om eerst te herstellen van de operatie. Heel goed dat je een blog bent gaan schrijven. Je zult gaan merken dat het goed is om van je af te schrijven. Warme groet Dasje 🌺🌺🌺

Laatst bewerkt: 10/01/2021 - 12:47

Haai Dasje , 

Jaa ik merk echt dat het mentaal nog niet binnen is gekomen allemaal. Voel me nu alleen maar super sterk en emotie loos , maar dat komt wanneer het komt. 
 

Jaa zo’n blog helpt je wel en ook om het nog eens rustig zelf terug te lezen. 
 

Liefs Danielle 

Laatst bewerkt: 10/01/2021 - 23:17

Aah lief dankjwel voor jou compliment .! Deze foto was toen ik echt net thuis was , super blij om weer bij ons meisje te zijn . 🤗💗

Laatst bewerkt: 10/01/2021 - 23:25

Geweldig goed nieuws Daantje...

Sterkte de komende tijd met het herstel, maar geniet vooral van de positieve momenten!🌹❤️

veel liefs

Össsiii

Laatst bewerkt: 10/01/2021 - 23:30

Hoi Danielle

Fijn om je blog te lezen. Ik wacht nu op dezelfde operatie in het Catharina ziekenhuis en kan me zo al een beetje voorbereiden  op wat gaat komen. Super dat je een goede uitslag hebt gehad!

Groetjes Tanja

Laatst bewerkt: 11/01/2021 - 17:11

Hoi Tanja , 

wat vervelend om te lezen dat jij dezelfde diagnose hebt gekregen en ook deze grote operatie moet ondergaan .! 
Heb je jou scan wel al gehad .? 
Als je nog meer vragen hebt mag je me gerust een privé berichtje sturen .! 
 

Liefs Danielle 

Laatst bewerkt: 11/01/2021 - 21:56