Rollercoaster van Emoties , wat nu ?

Vanaf de dag dat ik het nieuws hoorde , bleef ik het niet begrijpen dat dit alles over mij ging. 
Vrijdag 30 Oktober had lina haar eerste Halloween disco . Dit wilde ik door laten gaan , ga ik haar dit wel of niet vertellen .? 
 

Al vrij snel besloten we om dit haar niet te gaan vertellen . Natuurlijk voelde ze de spanning in huis , familie en vrienden die binnen kwamen in tranen en mij knuffelde . De kaarten , cadeautjes , bloemen van al mijn lieve mensen om me heen. Wat ben ik verwend , ook dit zag ze maar vroeg er niet naar. Ze knuffelde en kuste me wel extra deze dagen.! 
 

Nu wachten tot dinsdag het telefoontje van de gynaecoloog. Deze dagen gierden de spanning door mijn lichaam.! Vooral het besef kwam niet en is er eigenlijk soms nog steeds niet. Deze dagen duurde een eeuwigheid! Ik zit vanaf de dag dat ik het te horen heb gekregen in een bescherm/overleef modus. 
 

2 x is deze modus uit gegaan , en dan raakte ik enorm in paniek, angst , verdriet en was ik alleen maar bang. 
 

De lieve mensen , familie , vrienden , collega's om mij heen zijn ook enorm geschrokken. En leven van heel dichtbij mee met ons. Zo super lief en warm om dit te voelen. Dat helpt wel zeker bij het hele herstel. 
 

Toen was het zover , dinsdag 3 November. Ze hadden rond 17.00 overleg met het Catharina. 
Rond deze tijd was mijn lichaam erg gespannen.

Om 18.15 belde ze op , papier en pen lag klaar om alles te noteren. 
Ze hadden overleg gehad met het Catharina , en ze gaan voor een kleine operatie. Ze verwijderen hierbij een stuk van de baarmoedermond ze nemen het daar ruim weg. Ze gaan dit stuk dan laten onderzoeken of de randen schoon zijn (dat de randen dus vrij zijn van Kanker cellen). Dit duurt 1 week voordat de uitslag er is . 

Dit is de onderzoek fase , hierna gaan we de behandel fase in. Wat is nodig , of is dit voldoende geweest .? 
 

Woensdag gaat deze kleine operatie plaats vinden,  11 november . Om 12.30 moet ik me melden bij de receptie (nuchter) rond 14.00 zou de operatie plaats vinden. En dan zou ik ongeveer om 18.00 naar huis mogen . Dit is het idee in ieder geval. 

Dinsdagavond 10 november heb ik toch tegen mijn lieve dochter lina verteld , dat mama morgen even naar het ziekenhuis moet . Omdat ik een beetje pijn heb beneden in de buik en dat ze mij beter gaan maken. Ik vertelde dat ik een prikje zou krijgen en dan geen pijn zou hebben. 
 

Ze was erg onder de indruk en stelde veel vragen , mama doet dat prikje dan pijn ? Mama krijg je dan wel een warm dekentje ? Mama ben je dan alleen ? Als je thuis bent mama doe ik jou wel verder beter maken. En ik ga iets heel moois voor jou maken ! Zo lief wat ze allemaal zei ! 💗